The Tomorrow War: Plnohodnotný trailer z nové akční řežby s mimozemšťany

The Tomorrow War: Plnohodnotný trailer z nové akční řežby s mimozemšťany | Fandíme filmu
Amazon Prime Video
Zobrazit dalších 12 obrázků
Chris Pratt narukoval do poslední zoufalé bitvy lidstva proti marťanům, v níž hraje roli cestování v čase.

Streamovací služba Amazon Prime Video si pořídila jednu ze svých dosud nejdražších akvizic, velkolepou akční sci-fi The Tomorrow War (Válka zítřka). Film měl jít původně do kin, ale pandemických časech se jej studio Paramount rozhodlo raději prodat na stream a mít své jisté. Film uvidíme už 2. července, a tak je tu po krátkém teaseru první plnohodnotný trailer.

Ten blíže představuje celý koncept války vedené v budoucnosti. A nutno podotknout, že ten koncept zatím působí dost zvláštně. Z budoucnosti přicházejí zoufalí vyslanci, kteří prohrávají bitvu s mimozemšťany a spustí masivní rekrutování lidí ze současnosti, kteří jsou přeneseni v čase kupředu, aby tam doplnili prořídlé řady prohrávající lidské armády. Pokud pomineme problematiku časového paradoxu, nedávalo by spíš větší smysl poslat co nejvíc vojáků z budoucnosti do minulosti, znásobit tak počty lidských vojáků a spolu se znalostmi budoucnosti na celou invazi perfektně připravit? Ale třeba snímek tuhle nelogičnost nějak smysluplně vysvětlí – ostatně i hlavní hrdina v podání Chrise Pratta v závěru traileru říká, že se pokusí zamezit tomu, aby válka vůbec začala.

Nicméně, co je důležité, pokud odhlédneme od zatím dosti kostrbatě působící vnitřní logiky vyprávění, čistě jako akční zábava film působí v traileru dost nabušeně. Střety s mimozemšťany jsou masivní, sci-fi elementy jsou stylové, celé to pěkně vypadá a Pratt je sympaťák, se kterým se čas tráví snadno. Yvonne Strahovski působí dojmem, že by v rámci válek s mimozemšťany, do nichž se pletou hrátky s časem, mohla směle konkurovat Full Metal Bitch z Edge of Tomorrow, takže se snad máme na co těšit. Dole v galerii si můžete prohlédnout plakáty s jednotlivými postavami.

V roce 2051 lidstvo překvapí cestovatelé v čase. Přicházejí z budoucnosti, aby doručili naléhavou zprávu: Za třicet let lidstvo bude prohrávat globální válku proti smrtícím mimozemšťanům. Jedinou šancí pozemšťanů na přežití je skupina vojáků a civilistů ze současnosti, kteří jsou přenesení do budoucnosti, aby se přidali k boji. Členem skupiny je i učitel a táta od rodiny Dan (Chris Pratt), jenž je připravený zachránit svět pro svou mladou dceru. Přidává se k němu geniální vědkyně (Yvonne Strahovski) a jeho odloučený otec (J.K. Simmons) a společně se pokusí o nemožné: Změnit osud planety. Snímek natočil Chris McKay a uvidíme jej 2. 7. na Amazon Prime Video.

Podklady a foto: Amazon Prime Video

Galerie: 13

The Tomorrow War: Plnohodnotný trailer z nové akční řežby s mimozemšťany | Fandíme filmu The Tomorrow War: Plnohodnotný trailer z nové akční řežby s mimozemšťany | Fandíme filmu The Tomorrow War: Plnohodnotný trailer z nové akční řežby s mimozemšťany | Fandíme filmu The Tomorrow War: Plnohodnotný trailer z nové akční řežby s mimozemšťany | Fandíme filmu The Tomorrow War: Plnohodnotný trailer z nové akční řežby s mimozemšťany | Fandíme filmu The Tomorrow War: Plnohodnotný trailer z nové akční řežby s mimozemšťany | Fandíme filmu The Tomorrow War: Plnohodnotný trailer z nové akční řežby s mimozemšťany | Fandíme filmu The Tomorrow War: Plnohodnotný trailer z nové akční řežby s mimozemšťany | Fandíme filmu The Tomorrow War: Plnohodnotný trailer z nové akční řežby s mimozemšťany | Fandíme filmu The Tomorrow War: Plnohodnotný trailer z nové akční řežby s mimozemšťany | Fandíme filmu The Tomorrow War: Plnohodnotný trailer z nové akční řežby s mimozemšťany | Fandíme filmu The Tomorrow War: Plnohodnotný trailer z nové akční řežby s mimozemšťany | Fandíme filmu The Tomorrow War: Plnohodnotný trailer z nové akční řežby s mimozemšťany | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest