Výbušnej koktejl láká v traileru na akční nášup, stylovost a silné dámské obsazení

Výbušnej koktejl láká v traileru na akční nášup, stylovost a silné dámské obsazení | Fandíme filmu
Studio Canal
Karen Gillan se po hlavě noří do světa zabijáků, v němž ty největší kvéry najdete v knihovně.

Před pár dny jsme tu měli první záběry z akčního snímku Výbušnej koktejl (Gunpowder Milkshake). Teď je tu plnohodnotný trailer. Ten snímek od Navota Papushado představuje jako zběsilou akční jízdu plnou zábavných maličkostí. Snímek je podobně jako třeba John Wick zasazený do světa zabijáků, který má nějaká svoje určitá pravidla. Velkou roli zjevně bude hrát knihovna, jež je uzpůsobena jako zabijácká zbrojnice. Film si viditelně potrpí na heroické pózy a cool vyobrazení zbraní a jejich četného používání. A velká pozornost bude věnována silným ženským hrdinkám, které se vzájemně podporují v těžkých časech.

Zatím mi připadá, že snímku něco chybí. Že se možná snaží být až příliš cool, že až moc tlačí na pilu. Karen Gillan nepůsobí tak sebejistě, jako v jiných akčních rolích. Ale třeba je to jen slabším sestřihem traileru a snímek jako takový bude šlapat. Dejte v komentářích vědět, jak zatím Výbušnej koktejl působí na vás.

Výbušnej koktejl (Gunpowder Milkshake) je nová akční kriminálka o elitních vražedkyních. V centru dění je Sam, které bylo teprve dvanáct, když ji byla její matka, elitní zabijačka Scarlet, donucena opustit. Sam následně vychovala „Firma“, nekompromisní zločinecký syndikát, pro který její matka do té doby pracovala. Z ústřední hrdinky tak vyrostla extrémně zručná likvidátorka, která je loajální Firmě a pomáhá jí odstraňovat nepohodlné osoby. Jedna mise se však pokazí a Sam si musí vybrat, zda bude dál věrná Firmě, nebo se pokusí zachránit život nevinné osmileté Emily. V tu ránu jí jde o holý život a jedinou šancí na přežití je opětovné spojení s léta odcizenou matkou a jejími nebezpečnými parťačkami - „Knihovnicemi“.

Hlavní roli ztvárnila Karen Gillan (Jumanji, Strážci Galaxie), její matku Lena Headey (Hra o trůny), malou Emily Chloe Coleman a knihovnice Angela Bassett (Black Panther, Mission: Impossible - Fallout), Michelle Yeoh (Tygr a drak, Šílení, bohatí Asiati) a Carla Gugino (Watchmen, Geraldova hra). Snímek natočil Navot Papushado, jenž jej napsal spolu s Ehudem Lavskim. V Česku bude film uvedený 19. 8. v kinech.

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest