Aquaman 2: Jason Momoa se podílel na scénáři

Aquaman 2: Jason Momoa se podílel na scénáři | Fandíme filmu
Warner Bros.
Představitel Aquamana se rozpovídal o tom, jak přispěl ke vzniku pokračování Aquamana.

Natáčení Aquamana 2 začne letos v létě. Lze tedy doufat, že scénář filmu je hotový. Ale vraťme se ještě k jeho prvopočátkům. U těch tentokrát stál sám Jason Momoa, představitel hlavní role. O tom, jak se podílel na psaní filmu pohovořil v talk show Drew Barrymore:

Po tom co jsme dokončili první film, jsem se sešel se svým scenáristickým partnerem a vysnili jsme si druhý film. Představili jsme náš nápad [studiu] a můžu k němu dodat snad jen to, že se mi natolik líbí, že jsem se podílel na psaní. Připravili jsme prvotní nástřel, a pak [režisér] James [Wan] a náš původní scenárista David [Leslie Johnson-McGoldrick] scénář dokončili. Všichni jsme do něj vložili svoje srdce. Namísto toho, abych prostě dostal scénář a ten natočil, tak jsem měl plnou podporu mého režiséra a spoluautorů. To je pro mě vzrušující a už se těším, až se do toho pustíme. Na natáčení odjíždím v červenci.“

Těžko říct, jaký je Jason Momoa vypravěč příběhů, nebo dokonce scenárista, ale měl k ruce vlastního parťáka a po nich psaní převzali režisér a původní scenárista, takže se určitě nemusíme bát, že by filmaři pracovali s nějakými amatérskými podklady. Režisér James Wan si scénář jednoznačně pohlídá, zároveň můžeme brát jako plus, že je Momoa do pokračování díky svému přičinění ještě o to zapálenější.

O chystaném pokračování toho zatím mnoho nevíme. Jason Momoa se vrací jako Aquaman, Amber Heard jako Mera, Yahya Abdul-Mateen II jako Black Manta, Dolph Lundgren jako Nereus a Patrick Williams jako Orm. Nově obsazený byl do zatím blíže neurčené role Pilou Asbæk. V závěru prvního filmu se Black Manta setkal s doktorem Shinem (Radall Park), který se snaží odhalit Atlantidu suchozemskému světu. A spekuluje se o tom, že bychom se mohli podívat do militantního podvodního království Necrus. České a slovenské datum premiéry je stanovené na 15.12. 2022.

Foto: Warner Bros.

Zdroj: Talk Show Drew Barrymore

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest