Thor: Love and Thudner – Nové masivní kulisy na fotkách

Thor: Love and Thudner – Nové masivní kulisy na fotkách | Fandíme filmu
Walt Disney Studios
Pro potřeby filmařů vyrostl pořádný kus Nového Asgardu.

Fotografie z natáčení mohou prozrazovat podrobnosti o ději filmu!

Starší zprávy naznačovaly, že Thor: Love and Thunder by mohl mít do konce měsíce dotočeno. Teď se buď objevily s odstupem starší fotky, anebo se produkce hodlá rozloučit spolu s velkou scénou. Nebo minimálně se scénou, pro kterou vyrostly velké kulisy.

Z těch je patrné, že se znovu podíváme do Nového Asgardu, aktuálního domova Thorova lidu, který vyrostl na Zemi poté, co byl původní Asgard kompletně zničený. Novou domovinu si vesmírný národ postavil v Norsku, na místě Odinova posledního odpočinku. Městečko jsme poprvé mohli vidět v Avengers: Endgame, když se tam Thor zpíjel do němoty poté, co prohrál svůj souboj s Thanosem. Následně jsme se tam vrátili ještě v závěru filmu. Tehdy Nový Asgard představovala vesnice na západním pobřeží Británie, tentokrát filmaři zbudovali kulisy v Austrálii.

Před časem jsme viděli první část kulis – divadlo, kde se opět hrají hry z historie Asgardu. A vedle toho také památníček, jenž byl vystavěný kolem kusů rozpadlého kladiva Mjölnir. Teď se objevily nové fotografie, které ukazují přímo rezidenční část města. Prostá architektura skutečně připomíná skandinávský venkov. A přístavní vesnička se zřejmě otevřela světu. Na jedné ze střech můžete vidět nápis Asgard Tours a na vedlejším létajícím drakaru je namontované cosi, co připomíná sedačky z atrakcí v zábavních parcích. Na turisty tedy zřejmě čekají lety nad městem. Že něco podobného ve filmu uvidíme, už nám přitom vlastně naznačil před delší dobou sám režisér Taika Waititi, když sdílel několik výtvarných návrhů z příprav filmu. A když ostřížím zrakem kouknete na jednu z fotek celého filmařského placu, tak si můžete všimnout, že některé střechy budov vznikly i v ohořelé variantě. Zřejmě tedy na nový Thorův domov čeká nějaký útok…

Thor: Love and Thunder navazuje na Thora: Ragnarok a Avengers: Endgame. V hlavních rolích se vracejí Chris Hemsworth, Natalie Portman, Tessa Thompson a Taika Waititi. Doplní je Christian Bale a Strážci Galaxie. Režíruje Taika Waititi, který napsal scénář společně s Jennifer Kaytin Robinson. Datum premiéry je stanovené na 5. 5. 2022.

Titulní foto je ilustrační, z filmu Thor: Ragnarok

Zdroje: Daily Mail

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest