Gunpowder Milkshake: Karen Gillan jako hodně stylová vražedkyně

Gunpowder Milkshake: Karen Gillan jako hodně stylová vražedkyně | Fandíme filmu
Netflix
Zobrazit dalších 5 obrázků
Je tu první kratičká ochutnávka napjatě očekávané akční stylovky se skvělým obsazením a poutavým vizuálem.

Gunpowder Milkshake je nová akční kriminálka o elitních vražedkyních. V centru dění je Sam, které bylo teprve dvanáct, když ji byla její matka, elitní zabijačka Scarlet, donucena opustit. Sam následně vychovala „Firma“, nekompromisní zločinecký syndikát, pro který její matka do té doby pracovala. Z ústřední hrdinky tak vyrostla extrémně zručná likvidátorka, která je loajální Firmě a pomáhá jí odstraňovat nepohodlné osoby. Jedna mise se však pokazí a Sam si musí vybrat, zda bude dál věrná Firmě, nebo se pokusí zachránit život nevinné osmileté Emily. V tu ránu jí jde o holý život a jedinou šancí na přežití je opětovné spojení s léta odcizenou matkou a jejími nebezpečnými parťačkami - „Knihovnicemi“.

Hlavní roli ztvárnila Karen Gillan (Jumanji, Strážci Galaxie), její matku Lena Headey (Hra o trůny), malou Emily Chloe Coleman a knihovnice Angela Bassett (Black Panther, Mission: Impossible - Fallout), Michelle Yeoh (Tygr a drak, Šílení, bohatí Asiati) a Carla Gugino (Watchmen, Geraldova hra). Snímek natočil Navot Papushado, jenž jej napsal spolu s Ehudem Lavskim. Snímek zakoupil Netflix, ale zřejmě jen pro některá teritoria. Vypadá to, že v Česku by měl být film uvedený 19. srpna do kin.

Čerstvě byly zveřejněné první plakáty, které můžete vidět dole v galerii s dosud uvolněnými fotografiemi. Ven se dostal také první kratičký teaser, jenž slibuje vizuálně hodně stylovou akční jízdu, která dává vzpomenout na filmy Edgara Wrighta. Plnohodnotný trailer dorazí v úterý.

Podklady a foto: Netflix

Galerie: 6

Gunpowder Milkshake: Karen Gillan jako hodně stylová vražedkyně | Fandíme filmu Gunpowder Milkshake: Karen Gillan jako hodně stylová vražedkyně | Fandíme filmu Gunpowder Milkshake: Karen Gillan jako hodně stylová vražedkyně | Fandíme filmu Gunpowder Milkshake: Karen Gillan jako hodně stylová vražedkyně | Fandíme filmu Gunpowder Milkshake: Karen Gillan jako hodně stylová vražedkyně | Fandíme filmu Gunpowder Milkshake: Karen Gillan jako hodně stylová vražedkyně | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu