Henry Cavill bude po Zaklínači také Highlander

Henry Cavill bude po Zaklínači také Highlander | Fandíme filmu
Netflix
Akční fantasy o nesmrtelných šermířích našla novou scenáristku.

Highlander je zvláštní značka. První film z roku 1986 s Christopherem Lambertem v hlavní roli není vynikající a pokračování jsou vyloženě slabá. Látka ale má určitou magickou přitažlivost. Příběh pojednává o nesmrtelných šermířích, kteří se snaží vybít mezi sebou navzájem, dokud nezbude jen jeden. Krom řady pokračování vznikly i televizní seriály a už léta se chystá remake. Jen u nás na webu o něm píšeme od roku 2011!

Za tu dobu se prostřídala celá řada adeptů na hlavní roli. Hovořilo se Ryanu Reynoldskovi či Tomu Cruisovi. Teď byl konečně Connor MacLeod obsazený. Tedy za předpokladu, že remake zachová stejného hlavního hrdinu. Tak či tak byl do hlavní role najatý Henry Cavill. Ten se proslavil jako představitel Supermana, dobře se uvedl také ve filmech Mission: Impossible – Fallout, Enola Holmes nebo Krycí jméno U.N.C.L.E. Jeho možná vůbec největším zářezem je úloha Geralta v seriálu Zaklínač, kde střídá jeden šermířský souboj druhý. To by mělo být pro roli Highlandera perfektní průpravou.

Už od roku 2016 projekt připravuje Chad Stahelski, režisér série John Wick. Nejnovější verzi scénáře napsala Kerry Williamson, jenž má na triku mizerný kriminální thriller Vražedná hra nebo o něco lepší mysteriózní thriller 7 životů. Produkuje Neal H. Moritz, producent série Rychle a zběsile. Podle serveru Deadline by se tentokrát mělo skutečně začít někdy v dohledné době natáčet.

Titulní foto je ilustrační, ze seriálu Zaklínač (Netflix)

Zdroj: Deadline

Highlander

USA
Akční, Sci-Fi, Fantasy
Info o filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest