Na nože 2: Obsazení pro novou detektivku se dál rozrůstá

Na nože 2: Obsazení pro novou detektivku se dál rozrůstá | Fandíme filmu
Lionsgate
Zobrazit další 3 obrázky
Ať už bude vrahem kdokoliv, podezřelí budou pěkně talentovaná sebranka.

Detektivka Na nože se na první pohled vyznačovala silným hereckým obsazením, když Daniel Craig coby detektiv hledal viníka mezi takovými hvězdami, jako jsou Chris Evans, Ana de Armas, Jamie Lee Curtis, Michael Shannon nebo Toni Collette. V pokračování z původní skvadry zůstal pouze detektiv Blanc, který se přesouvá do prosluněného Řecka k úplně novému případu.

Ani tentokrát výčet potenciálních pachatelů či obětí nebude dělat ostudu. Ba naopak. Již dříve byli obsazeni Edward Norton, Dave Bautista a Janelle Monáe. Od té doby se ale obsazení dál rozrostlo. Postupně k němu přibyli: Kathryn Hahn, známá komediální herečka, jež se naposledy zaskvěla jako sousedka Agnes v sérii WandaVision. Pak se přidal Leslie Odom Jr. Ten má s klasickými detektivka svoji zkušenost, před pár lety se účastnil vyšetřování Vraždy v Orient expresu. Prorazil díky muzikálu Hamilton a letos byl za výkon ve snímku One Night in Miami nominovaný hned na dva Oscary (nejlepší výkon ve vedlejší roli, nejlepší píseň). A třetí do party je momentálně Kate Hudson, královna romantických rolí (Jak ztratit kluka v deseti dnech, Válka nevěst, Na pokraji slávy).

Natáčení se má rozjet co nevidět, tak budeme zvědaví, koho dalšího se ještě podaří získat. Režíruje opět Rian Johnson, který také napsal scénář. Snímek vzniká pro Netflix, jenž za dvě pokračování detektivního hitu zaplatil astronomickou částku přes 400 milionů dolarů.

Titulní foto je ilustrační z prvního filmu Na nože

Zdroje: The Hollywood Reporter, Deadline, Deadline II

Galerie: 4

Na nože 2: Obsazení pro novou detektivku se dál rozrůstá | Fandíme filmu Na nože 2: Obsazení pro novou detektivku se dál rozrůstá | Fandíme filmu Na nože 2: Obsazení pro novou detektivku se dál rozrůstá | Fandíme filmu Na nože 2: Obsazení pro novou detektivku se dál rozrůstá | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest