Sebevražedný oddíl: Fanoušci vyhrožují režisérovi smrtí, pokud zabije jejich oblíbence

Sebevražedný oddíl: Fanoušci vyhrožují režisérovi smrtí, pokud zabije jejich oblíbence | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit dalších 12 obrázků
Režisér se rozpovídal o tom, že může zemřít opravdu kdokoliv. Máme také čekat největší akční scénu Gunnovy kariéry.

Žijeme v době, ve které je fanouškovství opravdu důležitou součástí života mnoha lidí. A to tak velkou, že někteří jedinci mají až posvátnou úctu k tomu, co zastávají. Jsou schopní investovat spoustu času, peněz a energie. To může být všechno fajn, ale někdy to prostě přeroste jakoukoliv smysluplnou míru. Určití jedinci se domnívají, že mají na objekty svého fanouškovství jakýsi nárok, a pokud někdo s jejich modlou zachází jinak, než by si oni představovali, berou si to osobně. Tak zatraceně osobně, že neváhají vytáhnout do svaté války a za svoji pravdu se na internetu bít. Míra agrese je u těchto individuí různá, ale výjimkou nejsou ani výhrůžky smrtí. Ve světě filmu se nejvíc podobných incidentů kolem Star Wars a DC komiksovek a s podobou reakcí se setkal také James Gunn.

Režisér a scenárista chystaného Sebevražedného oddílu otevřeně hovořil v minulosti o tom, že si nemáme příliš zamilovat jednotlivé postavy, protože kterákoliv z nich může umřít. Gunn prostě zpracuje příběh tak, jak si to vyprávění žádá a nebude žádnou postavu šetřit jen proto, že by jemu nebo komukoliv jinému byla sympatická. V rozhovoru pro americký Total Film prozradil, že když byl dočasně propuštěný jako režisér Strážců Galaxie 3, studio Warner Bros. mu okamžitě nabídlo spolupráci. Měl volné pole působnosti ale největší chuť měl na Sebevražedný oddíl. Mohl si přitom natočit naprosto cokoliv, podle svého gusta. Ze staršího Sebevražedného oddílu se klidně nemusel vrátit ani jeden herec a studio souhlasilo s tím, že může zemřít naprosto kterákoliv z postav.

V rozhovoru pro Den of Geek uvedl, že se naprosto nehodlal držet zpátky, pročež se musel připravit na negativní odezvu. A ta také přišla. Na Twitteru v návaznosti na rozhovor prozradil, že výhrůžky smrtí mu chodí úplně každý den. Jde podle něj o běžný stav a spousta jeho kolegů z branže už je na sociálních sítích dost zahořklá, kdy kvůli podobným zprávám už ani pořádně nedovedou vnímat převážně pozitivní zpětnou vazbu, kterou dostávají od normálních fanoušků…

Podobných „hrdinů“ z internetu se asi jen tak nezbavíme, tak pojďme k něčemu pozitivnějšímu, k zajímavým novinkám, které jsme se o Sebevražedném oddílu v poslední době dozvěděli.

V rozhovoru pro Associated Press Gunn vychválil do nebes Margot Robbie, představitelku Harley Quinn. Krom toho, že je skvělá herečka, je i pohybově nadaná, a tak kolem Harley mohl James vystavět největší akční scénu svojí dosavadní kariéry. Prozradil, že jsou to pro něj asi vůbec nejmilejší čtyři minuty filmu, které za celou svoji dráhu natočil.

Pro Den of Geek režisér pro změnu básnil o záporákovi Starrovi. Obří hvězdice je ve svojí bizarní podstatě děsivá i směšná zároveň a do filmu prý skvěle sedí. Zároveň ale nejde o jediného záporáka snímku. A stejnému serveru Gunn také prozradil, že roli Bloodsporta psal na tělo Idrisi Elbovi, i když jej předtím nikdy v životě nepotkal, a roli King Sharka napsal pro Sylvestera Stallona, kterého naopak už znal docela dobře. V chatu s fanoušky režisér naznačil, že snímek bude mít několik potitulkových scén a organizace MPAA odhalila přesné důvody toho, proč je snímek mládeži nepřístupný: Po celou dobu se mluví sprostě, film je násilný, krvavý, padají sexuální narážky, užívají se drogy a je vyobrazena nahota. Vraždění přehršle komiksových postaviček nás v našich kinech čeká 5. 8.

Suicide Squad (Sebevražedný oddíl) je speciální jednotka určená pro tajné operace, ke kterým se americké úřady veřejně nechtějí nebo nemohou hlásit. Do jednotky jsou vybíraní nejrůznější superzločinci, aby si byli schopni poradit i s nadlidskými hrozbami. V hlavních rolích se představí Jai Courtney, Joel Kinnaman, Viola Davis, Margot Robbie, Idris Elba, Storm Reid, John Cena, David Dastmalchian, Steve Agee, Daniela Melchior, Sean Gunn, Joaquin Cosio, Nathan Fillion, Mayling Ng, Flula Borg, Juan Diego Botto, Pete Davidson, Taika Waititi, Alice Braga, Tinashe Kajese, Peter Capaldi, Julio Ruiz, Jennifer Holland a Michael Rooker. The Suicide Squad režíruje a scénář napsal James Gunn, datum české a slovenské premiéry je stanoveno na 5. srpna 2021.

Zdroje: Movieweb, Movieweb II, Games Radar, Associated Press, Collider, MPAA, Den of Geek,

Galerie: 13

Sebevražedný oddíl: Fanoušci vyhrožují režisérovi smrtí, pokud zabije jejich oblíbence | Fandíme filmu Sebevražedný oddíl: Fanoušci vyhrožují režisérovi smrtí, pokud zabije jejich oblíbence | Fandíme filmu Sebevražedný oddíl: Fanoušci vyhrožují režisérovi smrtí, pokud zabije jejich oblíbence | Fandíme filmu Sebevražedný oddíl: Fanoušci vyhrožují režisérovi smrtí, pokud zabije jejich oblíbence | Fandíme filmu Sebevražedný oddíl: Fanoušci vyhrožují režisérovi smrtí, pokud zabije jejich oblíbence | Fandíme filmu Sebevražedný oddíl: Fanoušci vyhrožují režisérovi smrtí, pokud zabije jejich oblíbence | Fandíme filmu Sebevražedný oddíl: Fanoušci vyhrožují režisérovi smrtí, pokud zabije jejich oblíbence | Fandíme filmu Sebevražedný oddíl: Fanoušci vyhrožují režisérovi smrtí, pokud zabije jejich oblíbence | Fandíme filmu Sebevražedný oddíl: Fanoušci vyhrožují režisérovi smrtí, pokud zabije jejich oblíbence | Fandíme filmu Sebevražedný oddíl: Fanoušci vyhrožují režisérovi smrtí, pokud zabije jejich oblíbence | Fandíme filmu Sebevražedný oddíl: Fanoušci vyhrožují režisérovi smrtí, pokud zabije jejich oblíbence | Fandíme filmu Sebevražedný oddíl: Fanoušci vyhrožují režisérovi smrtí, pokud zabije jejich oblíbence | Fandíme filmu Sebevražedný oddíl: Fanoušci vyhrožují režisérovi smrtí, pokud zabije jejich oblíbence | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest