Justice League: Podoba Green Lanterna odhalena

Justice League: Podoba Green Lanterna odhalena | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit další 2 obrázky
Režisér Zack Snyder ukázal, jak měl vypadat v Justice League vystřižený Green Lantern.

Zack Snyder dostal příležitost dokončit Justice League v té podobě, v jaké ji původně zamýšlel. Dočkali jsme se tak čtyřhodinového sestřihu, kde nechyběly všechny Snyderem původně natočené scény a dokonce i nějaké nově pořízené. Přesto nakonec pořád ve filmu nebylo úplně všechno, co tam režisér chtěl mít. Nedávno vyšlo najevo, že Snyder chtěl mít ve snímku také superhrdinu Green Lanterna.

Snyder před časem vysvětlil, že o vesmírného policajta s kouzelným prstenem hodně stál. Měl to být právě on, kdo se měl objevit v samém závěru snímku a varovat Batmana před tím, že se blíží další nebezpečí. Nicméně studio Warner Bros. bylo proti, protože má s Green Lanternem jiné plány. Snyder už chtěl vyhrožovat, že pokud nebude po jeho, tak odejde, ale nakonec si řekl, že by to nebylo fér vůči fanouškům. Proto přistoupil ke kompromisu a Green Lanterna nahradil Martian Manhunterem.

Nicméně scéna s Green Lanternem byla skutečně natočená! Snyder ji tajně pořídil s hercem Waynem T. Carrem, jenž měl představovat Jona Stewarta (v komiksech jeden z nejpopulárnějších Lanternů). Doufal, že scénu do filmu propašuje a studio konečně ustoupí, ale to dál trvalo na svém stanovisku. Dosud jsme ze scény viděli pouze zákulisní fotky z natáčení, teď se však pochlubil přímo tím, jak měl nový Green Lantern vypadat ve výsledném filmu. Níže si jej můžete prohlédnout, v komentářích dejte vědět, co na tuhle podobu Lanterna říkáte.

Zdroj: Zack Snyder

Galerie: 3

Justice League: Podoba Green Lanterna odhalena | Fandíme filmu Justice League: Podoba Green Lanterna odhalena | Fandíme filmu Justice League: Podoba Green Lanterna odhalena | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest