Bruce Willis a John Travolta se po letech opět sejdou

Bruce Willis a John Travolta se po letech opět sejdou | Fandíme filmu
Miramax
Aby toho nebylo málo, točí Willis ještě dva další béčkové akčňáky.

Bruce Willis a John Travolta bavili diváky v sérii Kdopak to mluví, kde se Travolta jak slepý k houslím přichomýtl k miminu. Jeho vnitřní hlas namluvil právě Willis. A ještě daleko slavnější je jejich společné vystupování v legendární tarantinovce Pulp Fiction. Od té uplynulo 27 let, po kterých se oba pánové opět potkají ve společném snímku.

Novinka se jmenuje Paradise City a natáčení začíná v těchto dnech na Havaji. Willis hraje lovce odměn, který v havajském podsvětí hledá mafiánského bosse (Travolta), jenž zavraždil jeho otce. Hlavní ženskou roli dostala Praya Lundberg. Projekt je přirovnávaný k Miami Vice a režíruje Chuck Russell. Ten má na kontě Masku, Likvidátora nebo Krále Škorpióna. V posledních letech ale točí málo a výhradně naprostá béčka. Paradise City navíc produkuje Corey Large, jenž má na triku ty největší Willisovy propadáky, jako jsou Cosmic Sin, Breach nebo Pravidla pomsty.

Jeden nový odstrašující projekt ale Willisovi nestačí. Chystá rovnou tři! Dále je tu akční thriller A Day to Die (Den na umření), v němž spolu s Willisem vystupují Frank Grillo, Leon a Kevin Dillon. Dillon ztvárnil zneuctěného úředníka z oddělení podmínečných propuštění. Dluží místnímu mafiánovi dva miliony dolarů a aby se vyplatil, musí během dvanácti hodin provést sérii nebezpečných drogových loupeží, zachránit mafiánovu unesenou těhotnou manželku a srovnat účty se zkorumpovaným náčelníkem policie (Willis), který mafiána podrazil. Režii má na starosti Wes Miller, jenž nikdy nenatočil nic, co by stálo za řeč. Film už je v postprodukci.

No a to „nejlepší“ nakonec. Se společností Emmett/Furla Films, s níž už Willis také natočil nejednu ptákovinu, chystá kdysi legendární herec rovnou celou novou trilogii! Ta se jmenuje The Fortress (Pevnost) a kromě Willise v ní hrají Jesse Metcalfe, Chad Michael Murray a Kelly Greyson. Režíruje James Cullen Bressack, tedy tvůrce, který ve filmografii nemá jeden jediný film, který byste chtěli vidět, pokud si vážíte svého času a duševního zdraví. Příběh se točí kolem utajeného rezortu pro vysloužilé americké tajné agenty. Do komplexu vtrhne skupina kriminálníků toužících po pomstě. Je na bývalém důstojníkovi (Willis) a jeho synovi (Metcalfe), aby situaci vyřešili.

Natáčení prvních dvou dílů trilogie The Fortress začalo zkraje května v Puerto Ricu. Z toho si můžete udělat obrázek o tom, kolik času asi může Willis na podobných projektech strávit, když už se aktuálně rozjíždí na Havaji natáčení Paradise City. Tohle je přitom přesně ten důvod, proč podobné kšefty bere. Přijede, věnuje pofidérnímu projektu pár dní a zase zmizí. Produkce může Willise lípnout na plakát, Bruce za pár dní práce shrábne tučný šek a rychle se může přesunout k další jednoduché zakázce. Fanoušci jedné z největších hvězd filmové historie zapláčou, ale může být Willisovi upřímně jedno...

Foto je ilustrační, z filmu Pulp Fiction (Miramax)

Zdroje: Deadline I, II, III

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu