Stillwater: Matt Damon se ve Francii snaží dostat dceru z vězení

Stillwater: Matt Damon se ve Francii snaží dostat dceru z vězení | Fandíme filmu
Focus Features
Zobrazit další 4 obrázky
První upoutávka představuje thriller od režiséra oscarového Spotlightu, kde se obyčejný tatík pustí do vyšetřování zločinu v cizí zemi.

Vypadá to, že se na nás blíží nová lahůdka. Matt Damon je spolehlivý herec, který zvládne přesvědčivě ztvárnit akčního hrdinu i úplně obyčejného člověka. Jednoho takového hraje v novince Stillwater od Oscarem oceněného režiséra Toma McCarthyho, který krom oceněného Spotlightu natočil třeba také úvodní epizdy seriálu Proč? 13x proto.

Tentokrát Damon hraje obyčejného tatíka z Oklahomy. Ten přijíždí do francouzské Marseille, kde jeho odcizená dcera sedí ve vězení za vraždu, o níž tvrdí, že ji nespáchala. Na hrdinu v Evropě čekají jazyková bariéra, kulturní rozdíly a složitý právní systém. Zatímco se na vlastní pěst snaží očistit svoji dceru, začíná ve Francii žít úplně nový život.

Dceru si zahrála Abigail Breslin (Zombieland, Scream Queens), Camille Cottin (Chci mluvit se svým agentem!) představuje Francouzku, která hrdinovi v Marseille pomáhá. Snímek měl být uvedený už na podzim, ale kvůli pandemii byl odložený. Zahraniční premiéra je stanovená na 30. června, u nás zatím uvedení naplánované není.

Podklady a foto: Focus Features

Galerie: 5

Stillwater: Matt Damon se ve Francii snaží dostat dceru z vězení | Fandíme filmu Stillwater: Matt Damon se ve Francii snaží dostat dceru z vězení | Fandíme filmu Stillwater: Matt Damon se ve Francii snaží dostat dceru z vězení | Fandíme filmu Stillwater: Matt Damon se ve Francii snaží dostat dceru z vězení | Fandíme filmu Stillwater: Matt Damon se ve Francii snaží dostat dceru z vězení | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest