Rychle a zběsile: Diesel naznačuje, že se vrátí Eva Mendes

Rychle a zběsile: Diesel naznačuje, že se vrátí Eva Mendes | Fandíme filmu
Universal Pictures
Vin Diesel slibuje, že v závěrečné části série nás toho čeká opravdu hodně.

Série Rychle a zběsile staví na bohaté zásobě postav. Prakticky kdokoliv, kdo v sérii jen trochu něco znamenal, už se stačil vrátit. A většinou ne jednou. Jedna postava, která překvapivě v pozdějších filmech chybí, je Monica Fuentes. Ta se objevila v hlavní roli pouze v Rychle a zběsile 2. Jde o agentku imigračního, která v utajení pracovala pro drogového magnáta. Zamilovala se do Briana O'Connera, jenž byl na případ také nasazený, a riskovala kvůli němu život.

Po dvojce měla Monica krátké cameo na konci Rychle a zběsile 5, kde Hobbsovi přinesla informaci, že je Letty stále naživu. Mohlo se tak zdát, že se počítá s jejím návratem, ale od té doby se znovu neukázala. Což mohlo řadu diváků překvapit, neboť postavu ztvárnila prominentní Eva Mendes, známá z filmů jako Tenkrát v Mexiku, Hitch, Ghost Rider nebo Za borovicovým hájem. Na vině je zřejmě skutečnost, že se Mendes obecně stáhla z hereckého života poté, co se stala matkou dvou dětí.

Teď ale Vin Diesel zdánlivě naznačuje, že by se po prozatím sedmileté pauze mohla vrátit před kamery. Když se jej na Mendes zeptali novináři z Entertainment Weekly, tak odpověděl: „Budeme si muset počkat na desítku. Řekněme, že když víte, že jakmile samotné studio říká, že toho bude potřeba ukázat tolik, že na to nebude stačit jeden film, tak si můžete jen domýšlet, co všechno přijde.“

Samozřejmě, Diesel možná jen chce znít zajímavě, ale pravdu má v tom, že ačkoliv původně bylo v plánu ukončit rychlou a zběsilou sérii 10. dílem, nakonec bylo rozhodnuto o tom, že závěrečný příběh bude rozdělený do dvou filmů, údajně právě proto, že je tak rozsáhlý. Pokud by někdy měl být čas na to, aby ještě jednou fanouškům zamávaly všechny dosavadní výrazné postavy, bylo by to právě tady.

Foto je ilustrační: Rychle a zběsile 2 (Universal Pictures)

Zdroje: Entertainment Weekly

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu