Stu: Mark Wahlberg výrazně přibral kvůli roli

Stu: Mark Wahlberg výrazně přibral kvůli roli | Fandíme filmu
Netflix
Snímek podle skutečných událostí sleduje život muže, jenž zkusil box i kněžství.

Mark Wahlberg často hraje v akčních filmech a i v každodenním životě se udržuje ve formě. Ať už z osobního zájmu nebo minimálně jako majitel a představitel nejrůznějších posiloven či potravinových doplňků. Jako správný hollywoodský sebemrskač však neváhá přibrat kvůli roli.

Snímek Stu vychází ze skutečných událostí. Prozatím je do značné míry zahalený tajemstvím, nicméně první podrobnosti už Wahlberg prozradil. Hraje muže, který býval boxerem, přestěhoval se do Los Angeles, aby se stal hercem. Zamiloval se, měl nehodu, poté měl spirituální mimotělní zážitek, rozhodl se stát knězem a zemřel na zánětlivé onemocnění svalů. Za svůj krátký život však stačil mít velký vliv na velké množství lidí.

Aby Wahlberg mohl protagonistu věrně ztvárnit, tak nejprve točil boxerské scény, pro které můžete vidět, že byl ve formě. Následně přibral deset kilo a na Instagramu se podělil o rozdílové foto. Cílem je přibrat během šesti týdnů 15 kilo. Herec tvrdí, že má k dispozici konzultanta, který dohlíží na to, aby přibral tím nejzdravějším možným způsobem. Nicméně 15 kilo za šest týdnů? To ilustruje, jak jsou hollywoodští herci ochotní se kvůli roli trýznit. Snad bude výsledný film stát za to.

Snímek napsala a natočila Rosalind Ross, která má zatím za sebou jen televizní zkušenost a krátký film. V dalších rolích vystupují Mel Gibson, Teresa Ruiz nebo Jacki Weaver.

Titulní foto je ilustrační, ze snímku Spravedlnost podle Spensera (Netflix)

Zdroj: EW

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest