Stay Frosty: Idris Elba natočí akčňák s režisérem Vyproštění

Stay Frosty: Idris Elba natočí akčňák s režisérem Vyproštění | Fandíme filmu
Netflix
Sam Hargrave chystá příběh muže, jenž hledá své vlastní vrahy.

Sam Hargrave začínal jako kaskadér, když dubloval například Chrise Evanse v roli Captaina Ameriky. Postupně se vypracoval v koordinátora kaskadérů a režiséra sekundárního štábu. Právě ty bývají obvykle zodpovědné za realizaci velkofilmové akce. Následně Hargrave sám, už jako hlavní režisér, natočil celovečerní akční film Vyproštění. Ten měl spíše průměrné ohlasy, ale zrovna akci si diváci i recenzenti vesměs pochvalovali a Netflix hlásil velký divácký zájem. O Sama je tak v Hollywoodu rázem zájem.

Mělo by vzniknout pokračování Vyproštění, chystá se snímek Combat Control s Jakem Gyllenhaalem a k tomu si Hargrave do diáře připisuje další projekt. Novinka se jmenuje Stay Frosty a jejím hrdinou je muž, který zázračně přežil zásah kulkou do hlavy. Teď rychle musí vypátrat, kdo jej chce zabít a zastavit svého vraha, aby stihl být na Vánoce včas s rodinou. Krom dnes už typické inspirace Johnem Wickem by Stay Frosty mělo vycházet také z klasických vánočních akčních filmů 80. let, jako jsou Smrtonosná zbraň nebo Smrtonosná past.

Scénář filmu napsal nováček Tyler Marceca, jehož kariéra začíná slušně. Warner Bros. za práva na Stay Frosty zaplatil přes milion dolarů a studiu Universal se mu podařilo prodat snímek The Disciple Program, kde hlavní roli ztvární Mark Wahlberg. Ve Stay Frosty se ústřední úlohy ujal Idris Elba, známý jako Luther, jako padouch z Hobbse a Shawa nebo jako Heimdall od Marvelu. V létě jej uvidíme v komiksovce Sebevražedný oddíl.

Foto je ilustrační, Sam Hargrave při natáčení Vyproštění (Netflix)

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu