The Batman: Video blíže představuje novou Catwoman

The Batman: Video blíže představuje novou Catwoman | Fandíme filmu
Warner Bros. Pictures
Režisér Matt Reeves a herečka Zoe Kravitz se rozpovídali o nové Selině Kyle. Nechybí nové záběry.

The Batman skončil svoje natáčení v polovině března. Na premiéru si však ještě skoro rok počkám a tak se momentálně nacházíme v plonkovém mezidobí, které bude na novinky spíše chudší. O to víc potěšilo, že se zcela nečekaně objevilo video ze zákulisí natáčení.

To se poprvé objevilo na iTunes ve spojitosti se staršími batmanovskými filmy, v rámci delšího dokumentu o Catwoman. Dokument obsahoval i segment o nové Catwoman, kterou ve snímku The Batman hraje Zoe Kravitz. Režisér Matt Reeves ve videu vysvětluje, že ačkoliv tentokrát nesledujeme příběh zrodu Batmana, teprve na začátku svojí cesty stojí řada antagonistů. Následně se Kravitz rozpovídá o tom, že Selena se o sebe dokáže postarat a žene ji touha bojovat za ty, za které nikdo nebojuje. To ji spojuje s Batmanem, zároveň však producent Dylan Clark varuje, že je to komplikovaná postava, u které není zřejmé, ke komu se vlastně přikloní. Rozhovory doplňují záběry ze zákulisí a z filmu, často ze scén, které jsme zatím oficiálně neviděli. Hřbitov nám v minulosti ukázaly fotky uniklé z natáčení, teď jej tedy vidíme i na záběrech přímo od štábu.

Snímek režíruje Matt Reeves a má se odehrávat v době, kdy už je Bruce Wayne nějakou dobu Batmanem a řeší svůj další detektivní případ. Dle neoficiálních zvěstí se má děj odehrávat napříč městem Gotham, který už obývá celá řada klasických Batmanových protivníků. V hlavních rolích dorazí Robert Pattinson, Zoe Kravitz, Paul Dano, Matthew McConaughey, Colin Farrell, Andy Serkis, Jayme LawsonJohn Turturro, Peter Sarsgaard a Jeffrey Wright. Datum premiéry je v Česku a na Slovensku stanovené na 4. března 2022.

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu