Bleskovky: Detektiva Pikachu 2 se asi nedočkáme

Bleskovky: Detektiva Pikachu 2 se asi nedočkáme | Fandíme filmu
Warner Bros.
Boratova dcera ve slasheru, nový westernový thriller, Helen Mirren jako izraelská premiérka a další krátké zprávy.

Bleskovky jsou rubrika určená kratším zprávám a zajímavostem, které neplní titulní stránky, ale zaslouží si svůj prostor.

Návrat do budoucnosti potkává Vřískot v novém hororu pro mladistvé

Režisér a scenárista Christopher Landon se jako producent podílí na nově chystaném hororu pro teenagery s názvem Time Cut. Landon má za sebou scénáře k sérii Paranormal Activity, a jako režisér natočil např. Happy Death Day či loňskou hororovou komedii Freaky s Kathryn Newton. O režii snímku se nicméně tentokrát postará Hannah McPherson, která film popsala jako „Návrat do budoucnosti říznutý Vřískotem“. Do hlavních rolí jsou aktuálně obsazeny herečky Madison Bailey (Na férovku pane učiteli) a Antonia Gentry (Ginny a Georgia). Produkce by měla začít letos v červnu v Kanadě. (Zdroj: Bloody Disgusting)

Cate Blanchett v novém dramatu od nominanta na Oscara

Režisér a scenárista Todd Field se může pyšnit hned dvěma nominacemi na Oscara za adaptovaný scénář k filmům V ložnici a Jako malé děti. Druhý jmenovaný byl zároveň jeho posledním režijním počinem, který se datuje až do roku 2006. Nyní však chystá nové drama s názvem TARCate Blanchett v hlavní roli. Detaily o příběhu známé nejsou, děj by se však měl odehrávat v Berlíně, a produkce filmu začne letos v září. Field se tak do světa filmu vrací po patnácti letech s velkým očekáváním. (Zdroj: Slashfilm)

Boratova dcera v novém indie slasheru

Bodies, Bodies, Bodies je název nového záhadného hororu od distributora A24 (Děsivé dědictví, Slunovrat, Čarodejnice). O příběhu zatím nevíme žádné informace, projekt je popisován pouze jako „tajný slasher“, nicméně známe již dvě herecká jména, která se objeví. Těmi jsou Amandla Stanberg (The Darkest Minds) a na Oscara nominovaná Maria Bakalova (Borat 2). Dále se o účasti jedná s Petem Davidsonem (Suicide Squad Jamese Gunna) a Myha’lou Harrold (seriál Industry), režírovat bude Halina Reijn, jejíž režijní debut Instinct z roku 2019 byl vybrán jako zástupce Nizozemska pro oscarové klání v kategorii cizojazyčný film. (Zdroj: Deadline)

Helen Mirren si zahraje první Izraelskou premiérku

Oscarová britská herečka Helen Mirren se zhostí roli Goldie Meir, první a doposud jediné ministerské předsedkyně Izraele v připravovaném životopisném filmu s názvem Goldie. O režii se postará izraelský režisér a vítěz Oscara za krátkometrážní film Skin z roku 2019 Guy Nattiv. Scénář napsaný Nicholasem Martinem se zaměří na dramatická rozhodnutí, kterým „Železná lady Izraele“ čelila v rámci Jomkipurské války v roce 1973. V tomto konfliktu napadla koalice Egypta a Sýrie na židovský svátek Jom kipur Izrael v oblasti Suezského průlivu a Golanských výšin. Produkce filmu začne letos v říjnu. (Zdroj: Deadline)

Chystaný westernový thriller nabral zajímavé obsazení

Zajímavá jména nabral připravovaný westernový thriller zasazený do roku 1882. Snímek Murder at Emigrant Gulch obsadil do hlavních rolí Isaiaha Mustafu (To 2), vítěze Zlatého Glóbu Gabriela Byrna (seriál V odborné péči) a na Zlatý glóbus třikrát nominovaného Thomase Janea (The Punisher, Mlha). Děj filmu bude sledovat bývalého otroka (Mustafa), jenž dorazí na nezařazené území v Montaně. Ve stejný den však najde místní správce zlatou žílu a je zavražděn, načež místní šerif (Byrne) zatkne právě nově příchozího. Situace se pak zamotá ve chvíli, kdy místní kazatel zpochybní vinu zatčeného, a začne souboj víry a zákona. Režírovat bude Richard Gray (Robert the Bruce), a natáčet se bude v květnu v americké Montaně. (Zdroj: Deadline)

Justice Smith nevěří, že vznikne Detektiv Pikachu 2

Detektiva Pikachu 2 se nedočkáme. Alespoň si to myslí Justice Smith, jenž v prvním snímku představoval Tima Goodmana, lidského parťáka ústředního Pokémona. Smith v rozhovoru uvedl, že je velký fanoušek Pokémonů a opravdu doufá, že pokračování Detektiva Pikachu vznikne, ale dle jeho názoru bychom měli pohřbít své naděje, protože si nemyslí, že se dočkáme. První filmu vyšel v roce 2019 a utržil 433 milionů dolarů, takže pokračování vypadalo jako hotová věc. Ale je pravda, že dva roky tu žádná novinka nebyla. Pokud by pokračování bylo v dohledné době v plánu, nejspíš už by se k nám nějaká zpráva dočkala. Nicméně naděje fanoušků umírá poslední. (Zdroj: Inverse)

Zdroje: Inverse, Deadline I, II, III, Slashfilm, Bloody Disgusting

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest