Rudá Sonja našla svoji novou představitelku

Rudá Sonja našla svoji novou představitelku | Fandíme filmu
MGM
Zobrazit další 1 obrázek
Režisérka Joey Soloway si pochvaluje nové zosobnění udatné válečnice.

Rudá Sonja byla ve filmu poprvé ztvárněna Brigitte Nielsen v roce 1985. V letech 1997-98 seriálovou verzi oblíbené válečnice ztvárnila Angelica Bridges. Zhruba od roku 2010 se plánuje nové filmové zpracování, kde se postupně počítalo do hlavní role s několika herečkami. Úlohy se postupně měly chopit Rose McGowan nebo Amber Heard. Ani jedna verze projektu nebyla realizovaná. Teď se zdá, že se konečně našla žena, která se snad do role opravdu vtělí. Stala se jí Hannah John-Kamen, již můžete znát jako záporačku Ghost z Ant-Mana and The Wasp, ze seriálů Cizinec či Brave New World. Napříště ji uvidíme v nové adaptaci videohry Resident Evil jako Jill Valentine.

Režisérka Joey Soloway si obsazení Kamen pochvaluje: „Hannah je velice talentovaná herečka. Sledovali jsme [její kariéru] roky. JE to Rudá Sonja. Její rozsah, cit a síla jsou něco, co jsme hledali a jsme nadšení, že se vydáme na společnou výpravu“.

Soloway projekt převzala poté, co byl režisér Bryan Singer propuštěný, po sérii nařčení z obtěžování či vyloženě zneužívání chlapců. Scénář spolu s Jill napsala Tasha Huo.

Rudá Sonja je mistrná šermířka a bojovnice, která má rozsáhlé zkušenosti v boji s nadpřirozenem. Prapůvodní inspirací pro Rudou Sonju je vedlejší postava z povídky Roberta E. Howarda, autora Conana. Novou verzi postavy představilo nakladatelství Marvel v 70. letech minulého století právě v Conanových komiksech. Následně dostala vlastní sérii a v roce 2005 další, když Sonju převzalo nakladatelství Dynamite. Znát můžete film Rudá Sonja z roku 1985, kde si hrdinku po boku Arnolda Schwarzeneggera zahrála Brigitte Nielsen.

Titulní foto je ilustrační, z filmu Rudá Sonja z roku 1985 (MGM)

Zdroj: The Hollywood Reporter

Galerie: 2

Rudá Sonja našla svoji novou představitelku | Fandíme filmu Rudá Sonja našla svoji novou představitelku | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest