Rogue Hostage: Tyrese Gibson si v samošce hraje na Smrtonosnou past

Rogue Hostage: Tyrese Gibson si v samošce hraje na Smrtonosnou past | Fandíme filmu
Vertical Entertainment
Zobrazit další 2 obrázky
Trailer představuje nový akční snímek, kde se bývalý mariňák v obchodě postaví skupině teroristů.

Tyrese Gibson mimo Rychle a zběsile nemá filmovou kariéru, která by stála za řeč. Kdysi vystupoval v Transformers, teď však krom závodnické série točí prakticky výhradně nejrůznější akční a kriminální béčka. Jeho poslední počin se jmenuje Rogue Hostage a v zásadě jde o další variaci na Smrtonosnou past. Zdatný bojovník se ocitne v nesprávný čas na nesprávném místě a střetne se v uzavřeném prostoru s teroristy. Ti tentokrát vzali útokem místní sámošku.

Hrdinou Rogue Hostage je svobodný otec a bývalý mariňák Kyle Snowden (Gibosn). Kyle se snaží v civilním životě popasovat s PTSD. Cestou do práce je spolu s dalšími nevinnými zákazníky uvězněný v obchodu svého nevlastního otce, kongresmana Sama Nelsona (John Malkovich). V obchodě si zákazníky vzal jako rukojmí militantní maniak Eagan Raize, který se chce kongresmanovi osobně pomstít. Hrozí všem lidem uvnitř, včetně kongresmana a Kylovy malé dcery. Čas utíká a Kyle se musí postavit nejen teroristům, ale i svým vlastním vnitřním démonům, pokud má všechny v krámě zachránit.

Snímek režíroval Jon Keeyes, jenž se zatím nemůže pochlubit žádným výraznějším filmem. V jedné z dalších rolí vystupuje Michael Jai White. Snímek vypadá jako velká tuctovka, kde Gibson nepůsobí uvěřitelně jako bývalý mariňák a v samoobsluze se zjevně točilo proto, že je to levné. Trochu by snímek mohlo ozvláštnit příležitostné využití vystaveného zboží v boji, jinak to zavání slabotou. Ale třeba se pletu. 11. června bude film uvedený na VOD.

Podklady a foto: Vertical Entertainment

Galerie: 3

Rogue Hostage: Tyrese Gibson si v samošce hraje na Smrtonosnou past | Fandíme filmu Rogue Hostage: Tyrese Gibson si v samošce hraje na Smrtonosnou past | Fandíme filmu Rogue Hostage: Tyrese Gibson si v samošce hraje na Smrtonosnou past | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest