Marvel v novém videu odhalil plány na několik let a nabídl první záběry z Eternals

Marvel v novém videu odhalil plány na několik let a nabídl první záběry z Eternals | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit dalších 10 obrázků
Také jsou tu nové záběry z Black Widow a Shang-Chiho, dozvídáme se názvy pro Black Panthera 2 a Captain Marvel 2.

Dnes Marvel nečekaně překvapil fanoušky novým videem. Začíná se pozvolna. Rekapitulaci přátelských a pospolitých momentů doplňuje pohled na narvaný sál, který si užívá Avengers: Endgame. Marvel prostě připomíná divákům, jak je fajn jít společně do kina. Jenže tím to nekončí.

Následovaly nové záběry z Black Widow a Shang-Chiho. Z Black Widow už jsme viděli upoutávek docela dost, i tak nechybělo několik dosud neviděných momentů. Klouzání po střeše ukazuje, jaký bude snímek klást důraz na fyzickou akci. Kličkování motocyklu ulicemi Budapešti je vyloženě hmatatelné. Z Shang-Chiho jsme zatím viděli jediný teaser trailer a nové záběry se do značné míry s již uveřejněnou ukázkou shodují. Zároveň ale přeci jen dostáváme několik nových výpadů a stylovou otočku rudého sporťáku v kopcích San Francisca.

A pak to přijde. První záběry z Eternals! Nejprve duchovní vůdce Eternalů Ajak (Salma Hayek) říká, že pokud něco milujete, bojujete za to. Následně Sersi (Gemma Chan) dodává, že Eternalové jsou ti, kteří „změnili všechno“. Už to samo o sobě zní dost osudově. K tomu si můžeme přičíst ještě krásné záběry s hrdiny. Na některých jsou v civilu, jinde nosí své starověké zbroje. Vidíme přítomnost, i minulost, když se Eternals scházejí před branami historického Babylonu. Zdatná bojovnice Thena (Angelina Jolie) se ohání mečem a celkově si můžete prohlédnout, jak bude snímek vypadat. Na rozdíl od většiny marvelovek, které se hodně točí v ateliéru, trvala režisérka Chloe Zhao (čerstvá držitelka dvou Oscarů) na tom, aby se točilo venku s přírodním světlem a takhle to dopadlo.

Oznámené premiéry

To ale pořád ještě nebylo všechno. Marvel pro několik svých chystaných novinek oznámil datum premiéry a dozvěděli jsme se také názvy chystaných pokračování. Druhý Black Panther ponese název Black Panther: Wakanda Forever. To působí jako odkaz ke skutečnému světu – Wakanda žije dál, i když představitel krále T‘Chally Chadwick Boseman zemřel. Pokud bude mít název zásadní význam i v rámci příběhu, tak se zdá, že africké království bude opět v ohrožení. Snímek uvidíme 7. července 2022.

Potom je tu Captain Marvel 2. Snímek bude pojmenovaný The Marvels, To jasně odkazuje ke skutečnosti, že ve snímku vystoupí hned několik superhrdinek, které v komiksech někdy měly přídomek „Marvel“. Z jejího prvního samostatného filmu známe Carol Danvers, alias Captain Marvel (Brie Larson). Ve WandaVision se nám představila Monica Rambeu (Teyonah Parris). Dcera Caroliny nejlepší přítelkyně v minisérii získala vlastní nadlidské síly. V komiksech měla řadu hrdinských identit, jeden čas vystupovala i přímo jako Captain Marvel. A pak je tu ještě Kamala Khan (Iman Vellani), alias Ms. Marvel, jež se nám brzy představí ve stejnojmenné minisérii. Nedávno jsme mohli vidět její první fotky v kostýmu, na němž si můžete povšimnout výrazného „eska“, jež se stalo také součástí loga filmu The Marvels. Snímek uvidíme 10. listopadu 2022.

Dále se dozvíme, že Ant-Man and The Wasp: Quantumania má premiéru stanovenou na 16. února 2023 a Strážci Galaxie 3 budou uvedeni 4. května 2023. (Všechny termíny uvádíme pro Česko a Slovensko). A celé video uzavřelo logo Fantastické čtyřky. Marvel Fantastickou čtyřku na konec svých prezentací v poslední době zařazuje docela často, můžeme tedy začít věřit tomu, že novou verzi Fantastické čtyřky uvidíme v roce 2023.

Užijte si trailer a koukněte do galerie na fotky.

Podklady a foto: Marvel Studios

Galerie: 11

Marvel v novém videu odhalil plány na několik let a nabídl první záběry z Eternals | Fandíme filmu Marvel v novém videu odhalil plány na několik let a nabídl první záběry z Eternals | Fandíme filmu Marvel v novém videu odhalil plány na několik let a nabídl první záběry z Eternals | Fandíme filmu Marvel v novém videu odhalil plány na několik let a nabídl první záběry z Eternals | Fandíme filmu Marvel v novém videu odhalil plány na několik let a nabídl první záběry z Eternals | Fandíme filmu Marvel v novém videu odhalil plány na několik let a nabídl první záběry z Eternals | Fandíme filmu Marvel v novém videu odhalil plány na několik let a nabídl první záběry z Eternals | Fandíme filmu Marvel v novém videu odhalil plány na několik let a nabídl první záběry z Eternals | Fandíme filmu Marvel v novém videu odhalil plány na několik let a nabídl první záběry z Eternals | Fandíme filmu Marvel v novém videu odhalil plány na několik let a nabídl první záběry z Eternals | Fandíme filmu Marvel v novém videu odhalil plány na několik let a nabídl první záběry z Eternals | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest