Annette: Adam Driver v novém surreálném muzikálu

Annette: Adam Driver v novém surreálném muzikálu | Fandíme filmu
UGC Distribution
Zobrazit další 3 obrázky
Režisér kultovních Holy Motors natočil hudební novinku s Driverem a Marion Cotillard. Pusťte si trailer.

Leos Carax je francouzský režisér se svéráznou pověstí. Bez formálního filmového vzdělání zaujal svojí neučesanou prvotinou Když chlapec potká dívku. Následoval ještě lépe přijatý snímek Zlá krev. Třetí film Milenci z Pont-Neuf však provázely průtahy při natáčení a návštěvnost nebyla nejlepší. Od té doby začal Carax dělat mezi svými celovečerními filmy velké pauzy. Naposledy jsme od něj mohli vidět Holy Motors, místy až lynchovskou záležitost, v níž na sebe Denis Lavant bere celou řadu rozmanitých identit, při bizarním průletu Paříží.

Od uvedení milovaného i nenáviděného snímku už uplynulo dalších devět let a Carax se hlásí o slovo s muzikálem Annette. To je režisérův první film natočený celý v angličtině. Je zasazený do současného Los Ageles, kde se komik Henry zamiluje do mezinárodně uznávané operní pěvkyně. Jejich zdánlivě dokonalé životy se navždy změní, když se jejich dcera Annette narodí s tajuplným darem.

Podle toho, co o snímku víme, jde opravdu o plnohodnotný muzikál a ačkoliv film v traileru nepůsobí tak zběsile jako Holy Motors, stále má značně snové kvality, což může souviset s hudebním žánrem. Hlavní role si navíc rozebrali Adam Driver (Manželská historie, Star Wars) a Marion Cotillard (Počátek, Edith Piaf), takže i po téhle stránce je na co se těšit. Hudbu složilo hudební duo Sparks, Ron a Russell Maelovi, kteří se podíleli také na scénáři filmu. Světová premiéra je oznámena na 6. července, na český termín zatím čekáme.

Podklady a foto: UGC Distribution

Galerie: 4

Annette: Adam Driver v novém surreálném muzikálu | Fandíme filmu Annette: Adam Driver v novém surreálném muzikálu | Fandíme filmu Annette: Adam Driver v novém surreálném muzikálu | Fandíme filmu Annette: Adam Driver v novém surreálném muzikálu | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu