Bleskovky: Fotka z natáčení vystřižené scény s Green Lanternem pro Justice League

Bleskovky: Fotka z natáčení vystřižené scény s Green Lanternem pro Justice League | Fandíme filmu
Warner Bros.
J.J. Abrams dohlédne na nový thriller, Borderlands nabírá obsazení, vzniká nový horor a další krátké zprávy.

Bleskovky jsou rubrika určená kratším zprávám a zajímavostem, které neplní titulní stránky, ale zaslouží si svůj prostor.

J.J. Abrams produkuje nový thriller pro Netflix

Thriller s názvem Lou jde aktuálně do produkce od streamovacího giganta Netflixu. Za snímkem stojí z producentské pozice J.J. Abrams a jeho společnost Bad Robot. Na režisérskou stoličku pak usedne Anna Foerster (Underworld: Blood Wars). Hlavní roli ztvární herečka Jurnee Smollett-Bell (Birds of Prey), kterou uvidíme jako zoufalou matku jejíž dcera byla unesena, kvůli čemuž se obrátí na záhadnou starší ženu ze sousedství. Pronásledování únosců obě zavede do drsné divočiny, kde budou čelit nejen přírodě, ale i tajemstvím z minulosti. (Zdroj: Collider)

Psychologický thriller v hlavní roli se Selenou Gomez

Známá hudební jména nabral připravovaný film Spiral. Hlavní roli v thrilleru obsadila herečka a zpěvačka Selena Gomez, jako producent se na filmu bude podílet známý rapper Drake. Režie se pak ujme Petra Collins, jenž má za sebou režii několika hudebních klipů a menších filmů, divákům může být známá ze seriálu Transparent. Film bude pojednávat o bývalé influencerce, jejíž závislost na sociálních médiích způsobila doslova rozpad jejího těla. Nejnovější verzi scénáře pak napsala Phoebe Fisher. (Zdroj: Deadline)

Green Lantern při natáčení Justice League:

Děsivá noční směna v novém hororu

Bratři Paul a Benjamin China si odbudou svůj režisérský debut chystaným hororem s názvem Night Shift. Děj filmu se zaměří na mladou ženu, která prožívá svojí první noční směnu v opuštěném motelu. Postupně však začíná mít pocit, že je sledována někým ze svojí minulosti. Jak však noc postupuje, začínají se dít podivné a nadpřirozené věci, a ona si uvědomuje, že skutečnost je daleko horší než si myslela. Hlavní roli ztvární Phoebe Tonkin (The Originals, Westworld), dále se ve filmu objeví Lamorne Morris (Bloodshot) a Madison Hu (Voyagers). (Zdroj: Deadline)

Filmová adaptace Borderlands opět nabírá obsazení

Hned šestice nových jmén se připojila k filmové adaptaci herní série Borderlands. Gina Gershon se ujme role hostesky Moxxi, Chayenne Jackson ztvární výrobce zbraní Jakobse, Charles Babalola ztvární přátelského Sira Hammerlocka, Benjamin Byron Davis se objeví jako dealer zbraní Marcus, a výčet jmen uzavírají Steven Boyer a Ryann Redmond jako mechanici Scooter a Ellie. Připomínáme, že adaptaci má na starosti jako režisér Eli Roth, a obsazení již čítá jména jako Cate Blanchett, Jack Black či Kevin Hart. (Zdroj: Deadline)

Na závěr ještě taneček, který předvedli Salma Hayek a Anthony Hopkins poté, co sir Anthony vyhrál svého druhého Oscara za hlavní roli ve filmu The Father:

Zdroje: Wayne T. Carr, Deadline I, II, III, Collider

Přidat na Seznam.cz

Související články

Tagy

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest