Bleskovky: Po shlédnutí Rychle a zběsile 9 pochopíme víc první díl série

Bleskovky: Po shlédnutí Rychle a zběsile 9 pochopíme víc první díl série | Fandíme filmu
Universal Pictures
Vzniká nová verze Pidilidí, Seth Rogen chystá novou akční komedii, He-Man ztratil svého představitele a další krátké zprávy.

Bleskovky jsou rubrika určená kratším zprávám a zajímavostem, které neplní titulní stránky, ale zaslouží si svůj prostor.

Masters of the Universe ztratili představitele hlavní role

Chystaný film Masters of the Universe, založený na populární sérii hraček a animovaném seriálu z 80. let, opustil Noah Centineo, jenž měl hrát hlavní roli Prince Adama aka He-Mana. Film oznámený před dvěma lety studiemi Sony a Mattel Films prošel již několikrát úpravami scénáře, momentálně tak známe pouze režisérskou dvojici Aaron a Adam Nee, jenž by měla film natočit. Kromě Centinea však nebyly doposud oznámeny žádné castingové novinky, natáčet se údajně mělo už loni v Česku a  Německu, plány se však zdržely a těžko říct v jakém stádiu se momentálně projekt po ztrátě hlavní role nachází. Náhledový obrázek pochází z filmu s Dolphem Lundgrenem z roku 1987. (Zdroj: Collider)

V Rychle a zběsile se vrátíme před události jedničky

Rychle a zběsile je velká akční telenovela, kde jsou příběhy vzájemně provázané a nová pokračování se nebojí obracet k minulosti a ukazovat ji v novém světle. V chystaném Rychle a zběsile 9 se budeme vracet dokonce až k jedničce z roku 2001 Vin Diesel v rozhovoru řekl: „Na [Rychle a zběsile 9] se těší celý svět, ale pro ty, kteří jsou se sérií od začátku, to bude ještě větší zážitek. Protože pokud si první film pamatujete, tak teď se dozvíte, co se stalo ještě před ním a první film víc pochopíte. Je to super. Jsem fanda Dračího doupěte a tohle je klasický příběh zrodu [hrdinů]. Až uvidíte členy rodiny, o kterých jste si mysleli, že je nikdy nepotkáte, zůstane vám z toho rozum stát. Celou dobu jsme čekali na to, až se dozvíme, kdo byl Dom před tím, než se z něj stal Dom. Kdo na něj měl vliv? Je to vážně košatý příběh a velká zábava.“ (Zdroj: Entertainment Weekly)

Nesestříhaná verze Tenkrát v Hollywoodu je skoro jeden den dlouhá

Že vám přišla čtyřhodinová Justice League Zacka Snydera dlouhá? Pak možná budete rádi, že nesestříhanou verzi se nechystá vydat také legendární Quentin Tarantino se svým posledním počinem Tenkrát v Hollywoodu. V nedávném rozhovoru pro magazín Variety totiž Margot Robbie, která ve filmu ztvárnila Sharon Tate, prozradila, že kdesi v trezoru leží dvacetihodinová verze poslední tarantinovky. Podle herečky bylo natočeno opravdu spoustu skvělého materiálu, který se však logicky do filmu nevešel. (Zdroj: Variety)

Eiza González se ucházela o roli v pokračováních Avatara

Mexická herečka Eiza González si každým rokem dělá jméno zajímavějšími projekty. Dle slov jí samotné razí svojí kariéru cestou „neexistují žádné malé role“, a tak jí můžeme ve větší či menší míře vídat ve filmech jako Godzilla vs. Kong, Bloodshot, Hobbs and Shaw či Alita: Battle Angel. Právě díky své roli v Alitě se mohla herečka zúčastnit castingu na několik chystaných pokračování Avatara od Jamese Camerona, jenž Alitu produkoval. „Pokud pracujete s tak velkými jmény a skvělými filmaři, nezáleží na tom zda hrajete větší či menší roli, každá role se vám může vyplatit a posunout vaše jméno výše“, dodala herečka v rozhovoru pro Collider. Nakonec ale do pokračování Avatara obsazena nebyla. (Zdroj: Collider)

Pidilidi s Johnem Goodmanem čeká reboot

Film Pidilidi z roku 1997 nezaznamenal větší úspěch, i přesto však studio Universal chystá reboot . Film adaptuje knihu Mary Northonové z roku 1952, která pojednává o tzv. Pidilidech (v originále The Borrowers), jenž tajně žijí ve stěnách domů a od lidí si „půjčují“ na své živobytí. Kniha dostala hned 4 pokračování, a Universal zřejmě značce věří natolik, že chystá nový celovečerní hraný film. Filmu by se mohl ujmout režisér Conrad Vernon, který má za sebou doposud pouze animované filmy jako Buchty a klobásy, Shrek 2 či Madagaskar 3. (Zdroj: Deadline)

Seth Rogen pracuje na akční komedii inspirovanou Jackie Chanem

Jméno Setha Rogena je spojované spíše s komediálními filmy jako Superbad, Travička zelená či Sousedi. Jeho výlet do akčního žánru v podobě Zeleného sršně pak neudělal díru do světa ani finančně, ani kriticky. I přesto však nyní Rogen odhalil, že posledních pět let pracuje na nové akční komedii, jejíž velkou inspirací budou filmy s Jackie Chanem a hvězdou němého filmu Busterem Keatonem. Film ponese název Escape, a sázet bude téměř výhradně na fyzickou komedii, méně na humorné dialogy. Kdy bychom film mohli vidět, však herec neprozradil. (Zdroj: New York Times)

Zdroje: NY Times, Deadline, Collider, Collider II, Variety, Entertainment Weekly,

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest