Rozhněvaný muž: V necenzurovaném traileru Statham pálí do živých terčů

Rozhněvaný muž: V necenzurovaném traileru Statham pálí do živých terčů | Fandíme filmu
MGM
Zobrazit další 1 obrázek
Znáte tu říkanku: Hlava, ramena, kolena, palce… Ostrostřelec Jason Statham kosí oponenty přesnou ranou i dávkami.

Rozhněvaný muž (Wrath of Man), akční novinka s Jasonem Stathamem, už se jednou ukázkou pochlubila. Teď je tu zbrusu nová, tentokrát mládeži nepřístupná. Statham se ve filmu snaží vypátrat muže zodpovědné za vraždu svého syna a je při tom naprosto nekompromisní. Zásada „škoda kulky, která padne vedle“, tu platí na sto procent. Střelba zblízka do hlavy je samozřejmostí a vedle pistolí se o slovo hlásí i samopaly. Jasonův protagonista nezná slitování a nejde při tom pro ostrou hlášku daleko.

K natáčení filmu se Statham po letech znovu sešel se svým starým parťákem Guyem Ritchiem, s nímž natočil Sbal prachy a vypadni nebo Podfu(c)k. Snímek volně vychází z francouzského filmu Krvavý prachy (2004) a scénář spolu s Ritchiem napsali Ivan Atkinson a Marn Daives. Oba s Guyem přichystali už loňské Gentlemany. Dále hrají Scott Eastwood, Josh Hartnett, Holt McCallany, Deobia Oparei nebo Post Malone. Datum české premiéry je stanovené na 1. července, slovenské na 24. 6. Pod trailerem najdete ještě klip.

Statham ve filmu ztvárnil „H“, který se nechá najmout jako ostraha obrněné dodávky na přepravu peněz. Má ale postranní úmysly. Během přepadení H překvapí kolegy svými bojovými schopnostmi a ti začnou mít pocit, že setkání s lupiči vyhledává. Brzy se ukáže, že se snaží srovnat staré účty.

Podklady a foto: MGM

Galerie: 2

Rozhněvaný muž: V necenzurovaném traileru Statham pálí do živých terčů | Fandíme filmu Rozhněvaný muž: V necenzurovaném traileru Statham pálí do živých terčů | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest