Deerskin: V komediálním bizáru je oscarový herec posedlý koženou bundou

Deerskin: V komediálním bizáru je oscarový herec posedlý koženou bundou | Fandíme filmu
Greenwich Entertainment
Zobrazit další 4 obrázky
Mrkněte na upoutávku na nový film s dost netradiční premisou, který je někdy přirovnáván k tvorbě Davida Lynche.

Francouzský režisér Quentin Dupieux, známý svými filmy jako Rubber či Fízlové hajzlové, natočil nový film nazvaný Deerskin (Le Daim). Ten v Americe vyšel již loni, letos v létě pak bude uvedený i v Británii, tak snad se pomalu blíží naším směrem. Snímek se představuje prostřednictvím nových upoutávek a dalšího propagačního materiálu, který nastiňuje potrhlou, možná až bizarní, premisu filmu. Jeho scénář napsal Dupieux.

Příběh snímku se točí kolem postavy filmaře, který miluje svou koženou bundu – možná až nenormálně moc. Jeho atypický vztah k tomuto kousku oblečení ho postupně dovede ke ztrátě zaměstnání. Proto se dotyčný muž bude muset vydat na cestu zločinu a na tažení proti jiným bundám.

Hlavní roli muže s koženou bundou si zahrál Jean Dujardin, který v roce 2012 získal Oscara za nejlepší herecký výkon v hlavní roli ve filmu Umělec. Dále ve filmu hrají například Adèle Haenel, Albert Delpy, Coralie Russier, Laurent Nicolas, či Pierre Gommé. Deerskin se poprvé představil již v roce 2019 na filmovém festivalu v Cannes, v Americe se pak dočkal širšího uvedení již loni.

Na agregátoru hodnocení Rotten Tomatoes má snímek od kritiků vysoké hodnocení 88 % a popisují ho jako bizarní podívanou s černým humorem, která je svou podivností podobná filmům Davida Lynche. Od diváků má ale snímek na webu trošku nižší hodnocení 69 %. Nově je nyní film opět propagovaný, protože bude mít 16. 7. premiéru v britských kinech. U nás lze v uvedení Deerskin doufat skrze některou z forem digitální distribuce nebo na festivalech. Jednou už se to povedlo v roce 2019, kdy pod názvem Jelenice snímek nabídl festival Ostrava Kamera Oko.

Níže si můžete pustit novou upoutávku vydanou k nadcházející britské premiéře filmu, pod ní pak najdete starší trailer pro americký trh.

Podklady, foto: Greenwich Entertainment

Galerie: 5

Deerskin: V komediálním bizáru je oscarový herec posedlý koženou bundou | Fandíme filmu Deerskin: V komediálním bizáru je oscarový herec posedlý koženou bundou | Fandíme filmu Deerskin: V komediálním bizáru je oscarový herec posedlý koženou bundou | Fandíme filmu Deerskin: V komediálním bizáru je oscarový herec posedlý koženou bundou | Fandíme filmu Deerskin: V komediálním bizáru je oscarový herec posedlý koženou bundou | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest