Bleskovky: Režisér Rychle a zběsile se nebrání spojení s Jurským světem

Bleskovky: Režisér Rychle a zběsile se nebrání spojení s Jurským světem | Fandíme filmu
Universal Pictures
Snoop Dogg mezi upíry, Spielberg a Marvel, akční Thomas Jane a další krátké zprávy ze světa filmu.

Bleskovky jsou rubrika určená kratším zprávám a zajímavostem, které neplní titulní stránky, ale zaslouží si svůj prostor.

Princezna z cukrárny 3 přibrala tři nové tváře

Romantická vánoční série od Netflixu Princezna z cukrárny (v originále The Princess Switch) letos dorazí se třetím dílem, a ke stávajícímu obsazení přidá tři nová jména. Ústřední dvojici Vanessa Hudgens - Chris Palladio nově doplní Will Kemp (Van Helsing), Remy Hii (Spider-Man: Far From Home) a Amanda Donohoe (Lhář, lhář). Pokud vám název série nic neříká, jedná se o znovuzrozený koncept výměny dvou stejně vypadajících postav, každé z úplně jiného prostředí. Konkrétně v této sérii Vanessa Hudgens hraje chicagskou cukrářku Stacy, jenž si prohodí na den role s princeznou Margaret, hranou též Vanessou Hudgens. Ve druhém díle si hvězda High School Musical dokonce zahrála trojroli. Tu si ve třetím díle zopakuje, a řešit se bude ukradená cennost. (Zdroj: Deadline)

Thomas Jane jako herec a producent v novém akčním thrilleru

Akční thriller Relentless bude novým projektem ve kterém se ukáže Thomas Jane (seriál Hung, filmy The Mist a The Punisher). Kromě hlavní role se pak ujme roli producenta skrze svoji společnost Renegade Entertainment. Příběh sleduje bývalého vojáka speciálních jednotek, kterému jednoho dne zloději ukradnou člun a nechají ho napospas smrti. A aby toho nebylo málo, zaplete se do války gangů ve snaze zachránit život jedné mladé dívky. Scénář napsal Chuck Hustmyre, který strávil více jak 20 let ve vládních jednotkách jako agent Úřadu pro alkohol, tabák, zbraně a výbušniny. Už dříve napsal akční filmy pro studio Momentum Pictures, které však schytali poměrně tvrdou kritiku. (Zdroj: Deadline)

Nejoblíbenějším superhrdinským filmem Stevena Spielberga je marvelovka

Taky si občas kladete otázku, zda i ti nejuznávanější tvůrci Hollywoodu mají své oblíbené superhrdinské filmy? Svého favorita má Steven Spielberg, režisér hitů jako Jurský Park, Čelisti či Zachraňte vojína Ryana. Jeho oblíbený superhrdinský film nedávno na Twitteru odhalil James Gunn, který informaci podle svých slov zaslechl od střihače Freda Raskina. Gunn byl velmi poctěn, když slyšel, že Spielberg za svůj oblíbený komiksový film považuje zrovna jeho Strážce Galaxie z roku 2014, a s nadsázkou dodal, že na to konto možná i uronil slzu štěstí. (Zdroj: James Gunn)

Snoop Dogg a Jamie Foxx v nové upírské komedie od Netflixu

Rapová ikona Snoop Dogg a akční hvězda Scott Adkins se přidávají k upírské komedii jménem Day Shift, kterou v příštím roce uvede Netflix. Dosavadní obsazení tvořili Jamie Foxx a Dave Franco, režie se ujme debutant J.J. Perry. Snímek bude vyprávět příběh otce od rodiny a dělníka (Foxx), jenž se snaží zajistit dobrý život pro svoji bystrou osmiletou dcerku. Přes den pracuje jako čistič bazénu v San Fernandu, po nocích se však mění v lovce upírů pracujícího pro mezinárodní Unii lovců. Snímek pak produkuje Chad Stahelski, režisér akční série John Wick. (Zdroj: Deadline)

Crossover Jurského světa a Rychle a zběsile?

Pokud jste jedni z těch, kteří si říkají kam až série Rychle a zběsile může zajít, pak je tahle drobnost přesně pro vás. Režisér devátého pokračování série s názvem Fast 9 Justin Lin byl totiž dotázán na to, zda by si dokázal představit crossover mezi akční sérií, a dinosauří ságou Jurským světem. A odpověď vás možná překvapí. Lin totiž řekl, že: „Nikdy neřekl ničemu zajímavému ne, a cílem série je nenechat se zaškatulkovat v rámci jednoho žánru či pojetí“. Obě značky vlastní studio Universal, zde by tedy shoda byla. Pravděpodobné to však rozhodně není, a notná dávka nadsázky je samozřejmě u podobných výroků nezbytná. (Zdroj: ComicBook)

Zdroje: ComicBook, Deadline I, II, III, James Gunn,

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest