2149: The Aftermath – Trailer představuje sci-fi z budoucnosti, kde nelze vycházet ven

2149: The Aftermath – Trailer představuje sci-fi z budoucnosti, kde nelze vycházet ven | Fandíme filmu
4Digital Media
Zobrazit dalších 5 obrázků
V budoucnosti se lidé propojují výhradně online, protože planeta je zamořena a venku je nebezpečno. Nebo je to celé lež?

Nová nezávislá sci-fi se měla původně jmenovat Confinement (Samotka), nakonec bude uvedena jako 2149: The Aftermath (zhruba „Následky roku 2149“). Snímek se odehrává v budoucnosti, která až nepříjemně připomíná naši současnou situaci. Po velké válce je venkovní vzduch zamořený, a tak lidé žijí v malých uzavřených kapslích a propojují se pouze online. Mladému hrdinovi jménem Darwin po zásahu blesku vypoví jeho kapsle službu. Vypraví se tedy ven. Nejen, že tam nezemře, ale ještě poznává krásnou mladou ženu a její rodinu, která jej naučí mluvit a ukáže mu sílu lidského konktaktu. Mladík by rád z kapsle osvobodil také svou matku, brzy mu však budou v patách nebezpečné drony.

Na snímku je na první pohled patrný jeho nízký rozpočet. Víc než skromné kulisy však v upoutávce zamrzí jistá naivita vyprávění a zjevná neoriginalita příběhu, který si půjčuje motivy od řady slavnějších předchůdců. Ale pokud máte rádi dystopické sci-fi, tak třeba vám 2149 sedne, minimálně vizuál nevypadá na poměry levné produkce místy vůbec zle.

V hlavních rolích Nick Krause, Molly Parker, Juliette Gosselin, Jordyn Negri a Daniel DiVenere. Režíroval Daniel DiVenere. Na VOD bude snímek uvedený 18. května.

Podklady a foto: 4Digital Media

Galerie: 6

2149: The Aftermath – Trailer představuje sci-fi z budoucnosti, kde nelze vycházet ven | Fandíme filmu 2149: The Aftermath – Trailer představuje sci-fi z budoucnosti, kde nelze vycházet ven | Fandíme filmu 2149: The Aftermath – Trailer představuje sci-fi z budoucnosti, kde nelze vycházet ven | Fandíme filmu 2149: The Aftermath – Trailer představuje sci-fi z budoucnosti, kde nelze vycházet ven | Fandíme filmu 2149: The Aftermath – Trailer představuje sci-fi z budoucnosti, kde nelze vycházet ven | Fandíme filmu 2149: The Aftermath – Trailer představuje sci-fi z budoucnosti, kde nelze vycházet ven | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu