Shout It Out Loud: Netflix zfilmuje dráhu kapely Kiss

Shout It Out Loud: Netflix zfilmuje dráhu kapely Kiss | Fandíme filmu
Raph_PH, CC BY 2.0
Režisér Pirátů z Karibiku chystá hudební novinku o ikonických hudebnících.

Hudební životopisy jsou nové komiksovky. Které studio nemá tu svou, jako by nebylo. Boom odstartoval masivní úspěch Bohemian Rhapsody. Od té doby jsme tu měli například příběhy Eltona Johna či Davida Bowieho, chystá se film o Ozzym Osbourneovi, Robbiem Williamsovi, Whitney Houston, Gorillaz nebo Madonně. A příležitost dostanou také Kiss.

Kiss vznikli v roce 1973 a proslavili se výrazným make-upem a bohatou pódiovou show s efekty a ohňostroji. Klíčovými členy kapely vždy byli zpěvák Paul Stanley a baskytarista Gene Simmons, kteří se znali už od roku 1970. Snímek se bude mimo dráhy a hudbě kapely věnovat také osobním životům oběma mužů. Simmons vyrůstal v ortodoxní židovské rodině, Stanley se narodil se zdeformovaným uchem, na které byl hluchý. Přesto se stali hudebními ikonami, sexuálními symboly a celebritami.

Oba dva úzce spolupracují na filmovém projektu s názvem Shout It Out Loud, o nějž se v Hollywoodu strhl velký zájem. Nakonec práva získal Netflix. Snímek zrežíruje Joachim Rønning, původem norský filmař, jenž díky dobrodružnému Kon-Tiki upoutal pozornost Hollywoodu a postupně točil Piráty z Karibiku: Salazarovu pomstu či Maleficent: Královnu všeho zlého. Na scénáři se postupně podíleli William Blake Herron a Ole Sanders.

Zdroj: Deadline

Foto: Raph_PH, CC BY 2.0

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu