Dave Bautista chce být příští Bane

Dave Bautista chce být příští Bane | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit další 2 obrázky
Herec se o roli bavil se studiem Warner. Nabídce na úlohu Loba by se také nebránil.

Dave Bautista byl hostem na dobročinné online akci Justice Con a přišly otázky na to, jaké superhrdinské role by jej lákaly. Bautista zmínil, že by mu nevadilo si zahrát Loba, populárního vesmírného motorkáře, který s rozkoší masakruje svoje protivníky hákem na řetězu, nebo libovolnou jinou zbraní, jež mu přijde pod ruku. Toho ale Bautista zmínil jen tak letmo, jako alternativu, které by se nebránil. Skutečnou hercovou láskou je však Bane:

Jo, Bane bych byl hned. Nikdy jsem se tím netajil. Chci ho hrát tak moc, že jsem jednou šel na schůzku s Warnerem a DC komiksem, vešel jsem do dveří a řekl: ‚Chci hrát Banea‘. Fakt si nevymýšlím. Oni na to: ‚Brzdi, momentálně Banea vůbec nehledáme‘. A já na to: ‚To je mi fuk, prostě ho budu hrát.‘“

Herec dál nerozvedl, zda ze schůzky nakonec něco vzešlo, avšak v minulosti se proslýchalo, že je ve Warneru zvažovaný Baneův samostatný film ve stylu Jokera, tak třeba se Bautista jednou dočká. Bane je proslulý tím, že je to hromotluk s obličejovou dýchací maskou, který navzdory svému zevnějšku oplývá vysokou inteligencí. Jeho nejslavnější moment je přelomení Batmanovy páteře. Filmoví diváci Banea znají díky snímku Temný rytíř povstal, kde roli ztvárnil Tom Hardy. Sám Bautista už má s komiksy zkušenosti díky roli Draxe ve Strážcích Galaxie. Mohl mít také roli v Sebevražedném oddílu, ale dal přednost Armádě mrtvých Zacka Snydera.

Ta se aktuálně blíží ke svojí květnové premiéře. Bautista ke snímku na Justice Conu řekl, že je podle něj podstatně lepší, než jiné apokalyptické filmy. Armáda ho tak baví, že už si ji pustil pětkrát. Závěrem filmu je prý vyloženě posedlý a nemůže se dočkat, až všichni novinku uvidíme a budeme moci o tom závěru diskutovat. Jakýsi blíže nespecifikovaný herec v něm podle Davea podává neskutečný výkon. Jestli Bautista přehání nebo ne, se dozvíme 21. května. Zatím si můžete pustit poslední trailer.

Foto: Warner Bros.

Zdroj: Justice Con

Galerie: 3

Dave Bautista chce být příští Bane | Fandíme filmu Dave Bautista chce být příští Bane | Fandíme filmu Dave Bautista chce být příští Bane | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu