Akčňák Nikdo boduje, už se mluví o dalším filmu

Akčňák Nikdo boduje, už se mluví o dalším filmu | Fandíme filmu
Universal Pictures
Zobrazit další 1 obrázek
Komik Bob Odenkirk se v akční roli našel. Tvůrci veřejně mluví o tom, kam se po úspěchu "jedničky" vydat dál.

Akční novinka Nikdo (Nobody), na které se spolupodíleli tvůrci Johna Wicka (producent David Leitch, scenárista Derek Kolstad), už pár týdnů brázdí zámořská kina. Filmu se daří sklízet pozitivní ohlasy ze strany kritiků i diváků a stěžovat si nemůže ani na dosavadní tržby – po čtvrtém víkendu po uvedení v amerických kinech má na kontě celosvětově (i přes skutečnost, že se snímek před pár dny objevil na premium-VOD) přes 34 milionů, což je při skromném rozpočtu 16 milionu hezký pohled, obzvlášť v době pandemie.

Connie Nielsen (Gladiátor, Wonder Woman), která si zde zahrála Beccu, manželku hlavní postavy, se nedávno rozpovídala pro podcast Collider Ladies Night o možnostech potenciálního pokračování. Spíše než o klasickém navázání na události z jedničky, hovoří herečka o prequelu. Tímto způsobem by mohly být zodpovězeny otázky týkající se, nejen, její minulosti.

O regulérním pokračování už hovořil v jiném rozhovoru pro Collider scenárista Derek Kolstad. Ten prozradil, že už má v hlavě scénu, kterou by pokračování začalo. Ta úvodní scéna by se přitom měla nést v podobném duchu, jako začátek prvního filmu, kde hrdina sedí zbitý v místnosti bez oken a diváci zatím vůbec netuší, jak se do toho stavu dostane.

S chutí by se vrátil představitel hlavní role Bob Odenkirk (Volejte Saulovi), který si práci na akčním filmu nemůže vynachválit. Coby komediální tvůrce přirovnává výstavbu akčních scén k přípravě komediálních skečů. Obojí má začátek, prostředek a konec, obojí jsou vlastně uzavřené mikropříběhy. Jak akce tak skeč musí mít nápad i moment překvapení a divák se musí bavit.

V Česku a na Slovensku momentálně termín uvedení snímku Nikdo neznáme, distributoři s oznámením premiéry zřejmě vyčkávají až na otevření kin.

V příloze se můžete podívat na krátký sestřih z tréninku a natáčení s komentářem tvůrců.

Foto: Universal

Zdroje: Collider I, II, Slashfilm

Galerie: 2

Akčňák Nikdo boduje, už se mluví o dalším filmu | Fandíme filmu Akčňák Nikdo boduje, už se mluví o dalším filmu | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest