The Falcon and The Winter Soldier: Marvel odhalil novou postavu, klíčovou pro další budoucnost

The Falcon and The Winter Soldier: Marvel odhalil novou postavu, klíčovou pro další budoucnost | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit dalších 18 obrázků
Tajuplná postava byla konečně odhalena. Marvel najal další skvělou hereckou osobnost a má s ní velké plány.

Článek obsahuje spoilery pro pět dosavadních epizod série The Falcon and The Winter Soldier!

Dlouho dopředu bylo známo, že v 5. epizodě The Falcon and The Winter Soldier se představí nová marvelovská postava. Vědělo se o ní bylo pouze tolik, že jí ztvární známá herecká osobnost, a že nejde o představení nového superhrdiny. Teď je dobře skrývané tajemství venku. Postavu hraje Julia Louis-Dreyfus, mnohonásobná držitelka ceny Emmy za seriál Viceprezidentka, známá také ze Seinfelda, z Larry kroť se nebo z filmů Pozor na Harryho, Sešup nebo Frčíme.

Nová postava se představila jako Contessa Valentina Allegra de Fontaine. Julia ji hraje jako sebevědomou, lehce arogantní ženu, která nejde daleko pro kousavou poznámku. Zjevně má velký vliv a je to zákulisní hráčka. Zhrzenému Johu Walkerovi (Wyatt Russell) nabízí jakousi příležitost. Jakou? Kdo „Val“ vlastně je? Jakou bude dál hrát roli?

V komiksech postava figuruje už od roku 1967 a prošla si rozmanitým vývojem. Figurovala jako agentka S.H.I.E.L.D.u i jako zločinná Madame Hydra. Jednou se dozvídáme, že je původem italská šlechtična, která po smrti rodičů bojuje se zločinem. Jindy jsou její rodiče ruští agenti. Často figuruje jako blízká spojenkyně Nicka Furyho, popřípadě spolu mají romantický poměr.

Podle informací Vanity Fair se Louis-Dreyfus měla poprvé v roli objevit ve snímku Black Widow. To bylo ještě v době, kdy měla mít Black Widow premiéru několik měsíců před The Falcon and The Winter Soldier. Těžko soudit, zda se od té doby něco změnilo, anebo s Julií v Black Widow stále můžeme počítat. Podle magazínu má Marvel s postavou větší plány.

Jaké budou? Už dlouho se proslýchá, že Marvel chce poskládat svoje antihrdiny do nějakého většího příběhu. Slýcháme o představení týmu Thunderbolts či Dark Avengers. Setkání Contessy s Johnem Walkerem naznačuje, že to bude právě ona, kdo by mohl v budoucnu začít shromažďovat užitečné jedince s nebezpečnými schopnostmi. Bude Contessa v podobné pozici, jako je v DC filmech Amanda Waller a dává dohromady tým oficiálně posvěcený úřady? Pracuje na vlastní pěst? A hodlá antihrdiny použít pro konání dobra nebo zla?

Všechny možnosti jsou prozatím otevřené, Dreyfus je každopádně skvělá, charismatická herečka a bude radost ji sledovat jako zákulisní manipulátorku, která s gustem komanduje všechny kolem sebe. Pokud by i ve filmech měla být úzce provázaná s Nickme Furym, mohli by vytvořit zajímavou dvojku, popřípadě dvě strany téže mince – světlou a temnou podobu týmů nadlidí. A pro tuto chvíli asi nelze vyloučit možnost, že Val je tajuplný Power Broker, o kterém se ve Falconovi a Winter Soldierovi tak dlouho mluví. Více se snad dozvíme v nadcházejících dnech, kdy zástupci Marvelu téměř určitě postavu zmíní v rozhovorech.

Foto: Marvel

Zdroje: Vanity Fair

Galerie: 19

The Falcon and The Winter Soldier: Marvel odhalil novou postavu, klíčovou pro další budoucnost | Fandíme filmu The Falcon and The Winter Soldier: Marvel odhalil novou postavu, klíčovou pro další budoucnost | Fandíme filmu The Falcon and The Winter Soldier: Marvel odhalil novou postavu, klíčovou pro další budoucnost | Fandíme filmu The Falcon and The Winter Soldier: Marvel odhalil novou postavu, klíčovou pro další budoucnost | Fandíme filmu The Falcon and The Winter Soldier: Marvel odhalil novou postavu, klíčovou pro další budoucnost | Fandíme filmu The Falcon and The Winter Soldier: Marvel odhalil novou postavu, klíčovou pro další budoucnost | Fandíme filmu The Falcon and The Winter Soldier: Marvel odhalil novou postavu, klíčovou pro další budoucnost | Fandíme filmu The Falcon and The Winter Soldier: Marvel odhalil novou postavu, klíčovou pro další budoucnost | Fandíme filmu The Falcon and The Winter Soldier: Marvel odhalil novou postavu, klíčovou pro další budoucnost | Fandíme filmu The Falcon and The Winter Soldier: Marvel odhalil novou postavu, klíčovou pro další budoucnost | Fandíme filmu The Falcon and The Winter Soldier: Marvel odhalil novou postavu, klíčovou pro další budoucnost | Fandíme filmu The Falcon and The Winter Soldier: Marvel odhalil novou postavu, klíčovou pro další budoucnost | Fandíme filmu The Falcon and The Winter Soldier: Marvel odhalil novou postavu, klíčovou pro další budoucnost | Fandíme filmu The Falcon and The Winter Soldier: Marvel odhalil novou postavu, klíčovou pro další budoucnost | Fandíme filmu The Falcon and The Winter Soldier: Marvel odhalil novou postavu, klíčovou pro další budoucnost | Fandíme filmu The Falcon and The Winter Soldier: Marvel odhalil novou postavu, klíčovou pro další budoucnost | Fandíme filmu The Falcon and The Winter Soldier: Marvel odhalil novou postavu, klíčovou pro další budoucnost | Fandíme filmu The Falcon and The Winter Soldier: Marvel odhalil novou postavu, klíčovou pro další budoucnost | Fandíme filmu The Falcon and The Winter Soldier: Marvel odhalil novou postavu, klíčovou pro další budoucnost | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest