Želvy Ninja budou pod dohledem Setha Rogena skutečnými puberťáky

Želvy Ninja budou pod dohledem Setha Rogena skutečnými puberťáky | Fandíme filmu
Paramount Pictures
Castingové oddělení detailně popsalo teenagerské charaktery hrdinů a Seth Rogen vysvětlil, proč je chtějí uvést v novém světle.

Želvy Ninja (Teenage Mutant Ninja Turtles) jsou klasickou značkou a je těžké si představit, že by na nás průběžně nevyskakovali v televizi nebo v kinech. Momentálně je v přípravách nový celovečerák a otěže v rukou třímají Seth Rogen a Evan Goldberg. Zprávu o jejich zaangažování jsme přinesli už před časem, ovšem od té doby získalo dílo mnohem jasnější kontury.

Rogen uvedl, že jako celoživotní fanoušek se vždy pozastavoval nad přívlastkem “teenage“ v názvu. To ho k projektu přivedlo a to se pro něj a Goldberga stalo odrazovým můstkem. Podle vlastních slov je se svým kolegou nejvíc doma právě u teenagerských filmů: „Jako ti, kteří milují teenagerské filmy, ti, co jich udělali mnoho a kteří doslova startovali svou kariéru psaním teenagerských filmů, jsme nadšeni myšlenkou zdokonalení tohoto elementu [u Želv Ninja].“

K filmu se nedávno vyjádřil také Brian Robbins, hlavoun od ViacomCBS, který si od komediálního génia tvůrců slibuje posunutí franšízy na novou úroveň. Rovněž vyjádřil důvěru v Nick Animation Studio, pro které půjde o jejich první CGI kinofilm.

No a jakýže tedy budou adolescentní želví bojovníci? U všech se předpokládá věk v rozpětí třináct až šestnáct let, ale povahově mají být vykresleni v zásadě tradičně:

Leonardo – lídr skupiny. Dokonalý ve všem, kromě momentů, kdy se tím chvástá. Vede mise a tvrdí, že bez něj by byli ztraceni. Není ani nejvtipnější, ani nejchytřejší, ani nejsilnější, ale maká nejtvrději. Bratry rozčiluje dobráctvím a proslovy a bojí se, že si uvědomí, že on je potřebuje víc, než oni jeho.

Raphael – horká hlava. Miluje rozbíjení věcí svými pěstmi, nebo někým jiným, když ho někam hodí. Pod tlakem reaguje emotivně, ale snaží se na tom pracovat. S nabručeným výrazem může působit napjatě, ale je jen želvím klukem hledajícím spřízněnou duši. Neuznává autority, myslí, že by měl být vůdce, ale uvnitř ví, že by nevěděl, jak na to.

Michelangelo je potrhlý a nebere nic vážně. Může působit jako hlupák, ale vychází to z jeho sebejistoty. Jeho prioritou je užívat si život, miluje lidi, je zvědavý. Je to typ, který vám vypoví celý svůj život jen po pár minutách, co se znáte. Není nejlepší v povinnostech, ale je studnicí pozitivity. Bratři si ho dobírají nejvíc, a i když se tváří v pohodě, mrzí ho to.

Donatello – intelektuál. Myslí si, že je Matt Damon v Dobrém Willu Huntingovi. Bratři jej uznávají, ale dostatečně si ho neváží. Pro intelekt působí arogantně a pro pragmatismus chladně. Jeho mozek je vždy napřed a proto působí nezúčastněně a bývá nerozhodný. Ví, že je bystrý, ale bojí se, že ve skupině sobě rovných by byl nejslabší.

V přiloženém videu se můžete zabavit s krátkým studenstkým filmem, který Želvy Ninja zobrazuje zcela po svém.

Foto je ilustrační z Želv Ninja 2 z roku 2016 (Paramount)

Zdroje: The Illuminerdi

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest