Killers of the Flower Moon: Scorsese doplnil rozsáhlé obsazení svého drahého westernu

Killers of the Flower Moon: Scorsese doplnil rozsáhlé obsazení svého drahého westernu | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit další 1 obrázek
Kriminální western našel parťáky pro De Nira a DiCapria. A scenárista projekt extrémně chválí.

Zatím posledním projektem Martina Scorseseho byl před necelými dvěma lety oceňovaný Irčan, legendární režisér však i ve svých 78 letech stále pilně pracuje dál a rozhodně nešetří ambicemi. Jeho nejnovější snímek v podobě westernové kriminálky Killers of the Flower Moon si po vzoru Irčana opět žádá naprosto gigantický rozpočet atakující hodnotu 200 milionů dolarů. Kvůli této částce měl Scorsese nejprve problém najít studio, které by se do takto obrovské produkce pustilo, a na samotnou tvorbu tedy dlouho nebyl čas. Loni se však snímek rozhodl zaplatit Apple a přípravy na natáčení tak mohly začít.

Čtěte také: Martin Scorsese: Služby jako Netflix devalvují kinematografii

Tou nejdůležitější novinkou je fakt, že se poměrně podstatně rozšířilo herecké obsazení. Už dlouhou dobu víme o tom, že se ve filmu pod Scorseseho dohledem poprvé sejdou režisérovi dlouhodobí spolupracovníci Leonardo DiCaprio a Robert De Niro, které pak doplní zejména Jesse Plemons. Nově se herecký ansámbl doplnila další jména. Do dosud neznámých rolí byli konkrétně obsazeni například Tatanka Means (seriál Bludné kruhy), Pat Healy (Bad Education) nebo dvojice vítězů cen Grammy v podobě Jasona Isbella a Sturgilla Simpsona. Dále ve snímku vystupují také Lily Gladstone, William Belleau, Louis Cancelmi, Jason Isbell, Sturgill Simpson, Tantoo Cardinal, Cara Jade Myers, JaNae Collins nebo Jillian Dion.

O snímku se v nedávném rozhovoru se serverem Collider rozpovídal scenárista Eric Roth a nešetřil nadšením. Scorsese má podle všeho k dispozici všechny ingredience k tomu, aby se ze snímku stal úspěch, přičemž by se údajně mohlo jednat o jeden z nejlepších filmů Rothovy kariéry. Podle všeho se sice máme těšit na western, avšak na takový, jaký by nikoho nikdy nenapadl a který částečně funguje jako jakási sociální sonda. Zkrátka se má jednat o něco, co jsme svým způsobem nikdy neviděli. Je sice otázka, do jaké míry můžeme od scenáristy čekat skutečně objektivní zhodnocení, je však velice dobré vidět, že jdou tvůrci do projektu skutečně s chutí.

Zdroje: Deadline, SlashFilm, Collider

Galerie: 2

Killers of the Flower Moon: Scorsese doplnil rozsáhlé obsazení svého drahého westernu | Fandíme filmu Killers of the Flower Moon: Scorsese doplnil rozsáhlé obsazení svého drahého westernu | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest