Rychle a zběsile 9: V novém traileru Dieselovi borci skutečně míří do stratosféry

Rychle a zběsile 9: V novém traileru Dieselovi borci skutečně míří do stratosféry | Fandíme filmu
Universal Pictures
Zobrazit dalších 6 obrázků
Upoutávka narvaná akcí prozrazuje mnohé. A mihne se v ní další známá postava.

No panečku, tohle bude nahuštěné. Pojďme si to vyjmenovat. Hned v úvodu nového traileru pro Rychle a zběsile 9 se vzpomíná na zesnulého Paula Walkera, představitele Briana O'Connera. Vzápětí Tyrese Gibson zrekapituluje, jaké všechny šílenosti už partička stihla v předchozích snímcích vyvést. A jen co se představí Jacob, Torettův ztracený bratr v podání Johna Ceny, je čas na nové šílenosti. Magnetické letadlo přednáší automobily, magnety ovlivňují honičky aut v ulicích. Ramsey (Nathalie Emmanuel) se svěří, že vlastně neumí řídit, Helen Mirren naopak předvádí řízení bravurní. Bratři Torretovi se rubou tak, jako by se Diesel pokoušel trumfnout rvačky s The Rockem, hodně se nadělá kolem návratu Hana (Sung Kang), Letty (Michelle Rodriguez) slibuje nejostřejší rvačku série, Dominic přežije svou smrt, obrněné náklaďáky sráží stíhačky z nebes a Ludacris s Gibsonem skutečně poletí kamsi ke hvězdám (minimálně do svrchních vrstev atmosféry, když potřebují ty skafandry), jak herci už delší dobu v rozhovorech naznačují.

Zkrátka a dobře se série Rychle a zběsile pokouší překonat sebe sama, což je jedině dobře, protože to je přesně to, co dělá značku zábavnou – jakýkoliv disrespekt pro fyzikální zákony a vztahy spletité jak v telenovele. Zajímavé je, že trailer uvádí termín 25. června. Studio Universal tedy zjevně neplánuje snímek odkládat, tak jako se u svých očekávaných megafilmů rozhodla všechna ostatní studia, která zároveň neprovozují model kombinovaných premiér v kinech a online. V Česku a na Slovensku je termín momentálně oznámený na 17. 6. Pokud by se měl přidržet toho mezinárodního, pak bychom se snímku dočkali 24. června.

Dominic Toretto má už zase trable s rodinou, tentokrát ale úplně jiné, než byste asi čekali. Kyberteroristka Cipher se navíc oklepala z direktu, který jí rychlá a zběsilá parta uštědřila v osmém díle, a je odhodlána jim to všem vrátit i s úroky. Devátý díl Rychle a zběsile režíruje Justin Lin, scénář napsal Daniel Casey. V hlavních rolích se představí Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Ludacris, Nathalie Emmanuel, Jordana Brewster, John Cena, Charlize Theron, Helen Mirren, Michael Rooker, Cardi B a Sung Kang. Datum české a slovenské premiéry je momentálně stanovené na 17. 6.

Podklady a foto: Universal Pictures

Galerie: 7

Rychle a zběsile 9: V novém traileru Dieselovi borci skutečně míří do stratosféry | Fandíme filmu Rychle a zběsile 9: V novém traileru Dieselovi borci skutečně míří do stratosféry | Fandíme filmu Rychle a zběsile 9: V novém traileru Dieselovi borci skutečně míří do stratosféry | Fandíme filmu Rychle a zběsile 9: V novém traileru Dieselovi borci skutečně míří do stratosféry | Fandíme filmu Rychle a zběsile 9: V novém traileru Dieselovi borci skutečně míří do stratosféry | Fandíme filmu Rychle a zběsile 9: V novém traileru Dieselovi borci skutečně míří do stratosféry | Fandíme filmu Rychle a zběsile 9: V novém traileru Dieselovi borci skutečně míří do stratosféry | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu