Cyborg: Ray Fisher stále udržuje naději, že se objeví v The Flashovi

Cyborg: Ray Fisher stále udržuje naději, že se objeví v The Flashovi | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit dalších 5 obrázků
Situace je ale extrémně komplikovaná a profesionálně napjatá.

V kontinuitě DCEU, v chystaných a zrušených projektech, se vyznají jen skalní fanoušci. Plno filmů se dávno zrušilo, ale vypadá to, že by mohlo svítat na lepší časy. Nedávno se zhmotnil sen mnoha fanoušků v podobě Ligy spravedlnosti Zacka Snydera a plnohodnotný trailer na Sebevražedný oddíl sklidil hromadu pozitivních reakcí. My si dnes ovšem posvítíme na superhrdinského outsidera Cyborga.

Napůl robot, napůl člověk v podání Raye Fishera se poprvé ve větší míře objevil v Lize Spravedlnosti z roku 2017. Moc prostoru ovšem nedostal a působil plochým dojmem. Jeho angažmá v letošním režisérském sestřihu Ligy spravedlnosti od Zacka Snydera bylo mnohem lepší, šlo o zajímavější postavu a fanoušci se s Cyborgem konečně mohli ztotožnit. Ovšem přípravy sólového filmu jsou bohužel ty tam.

Možná se prostě změnily plány, možná hrálo roli Fisherovo ostré vystupování vůči studiu Warner Bros., které se podle herce snažilo zamést pod koberec neprofesionální chování režiséra Josse Whedon a producentů Geoffa Johnse a Jona Berga při dokončování Justice League z roku 2017. Tak či tak se s dalším návratem Cyborga pro tuto chvíli nepočítá dokonce ani v rámci chystaného snímku The Flash, kde měl mít vedlejší roli.

Liga spravedlnosti Zacka Snydera prohloubila pouto mezi Flashem a Cyborgem, proto jeho účast v chystaném snímku dávala smysl. Podle The Hollywood Reporteru měl mít Cyborg ve filmu The Flash vedlejší roli a jednání s režisérem Muschiettim byla na dobré cestě. Jenže studio Warner prý chtělo herci za dva týdny natáčení zaplatit pouze miniaturní honorář, jaký se běžně vyplácí za kratičké cameo. (Studio Warner bez dalšího upřesnění takovýto popis situace zpochybňuje). Po tom, co herce rozčílilo další jednání Warneru ve věci vyšetřování situace s Whedonem, Bergem a Johnsem, tak údajně začal požadovat ještě zdvojnásobení gáže a veřejně hovořil o tom, že už nechce spolupracovat se šéfem studia Walterem Hamadou. Warner uvádí, že Fishera z The Flashe škrtnul právě proto, že už nechtěl spolupracovat s Hamadou.

V nedávném rozhovoru pro časopis Empire herec vyjádřil svůj obdiv k režisérovi Andymu Muschiettimu, jenž má Flashe na starosti. „Zdá se, že Andy to má v hlavě srovnané a porozuměl postavám tím, že napsal film o vztazích, ne jen o superschopnostech. Byli jsme na stejné vlně a byla by škoda, kdyby se [mé neshody s Warnerem] nepodařilo vyřešit.“ Tato slova jako by naznačovala, že herec o své místo v DCEU přijít nechce. No, nezbývá než se nechat překvapit, co nás v novém Flashovi čeká. Třeba příznivci Cyborga ještě můžou držet nepatrnou naději.

O snímku The Flash je v tuhle chvíli oficiálně známo, že v roli Flashe se vrací Ezra Miller, Michael Keaton a Ben Affleck by se měli ukázat jako dva různí Batmani. V roli Iris West se vrací Kiersey Clemons, jako hrdinova matka vystoupí Maribel Verdú, jako jeho otec Ron Livingston. Režíruje Andy Muschietti, který napsal scénář spolu s Christinou Hodson. Datum premiéry je pro tuto chvíli stanovené na 4. 11. 2022.

Foto je ilustrační, ze snímku Justice League (Warner Bros.)

Zdroje: The Hollywood Reporter, Empire

Galerie: 6

Cyborg: Ray Fisher stále udržuje naději, že se objeví v The Flashovi | Fandíme filmu Cyborg: Ray Fisher stále udržuje naději, že se objeví v The Flashovi | Fandíme filmu Cyborg: Ray Fisher stále udržuje naději, že se objeví v The Flashovi | Fandíme filmu Cyborg: Ray Fisher stále udržuje naději, že se objeví v The Flashovi | Fandíme filmu Cyborg: Ray Fisher stále udržuje naději, že se objeví v The Flashovi | Fandíme filmu Cyborg: Ray Fisher stále udržuje naději, že se objeví v The Flashovi | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest