Shazam 2: Do další záporné role byla obsazena Lucy Liu

Shazam 2: Do další záporné role byla obsazena Lucy Liu | Fandíme filmu
Miramax
Obsazení snímku Shazam! Fury of the Gods se začíná pěkně rýsovat.

Začíná to vypadat, že se superhrdina Shazam ve svém druhém filmu opravdu postaví proti celému sesterstvu záporaček. V březnu jsme se dozvěděli že jako Hespera byla obsazena Helen Mirren a jako její blíže nespecifikovaná sestra Rachel Zegler. Teď přibyla třetí do party.

Do snímku byla obsazena Lucy Liu, jako Kalypsó, další sestra Hespery. Postavy nemají žádný zjevný komiksový předobraz, ale jsou dcerami titána Atlase. Od něj v komiksech i ve filmu čerpá Shazam svoji výdrž. Hesperidky jsou v klasické mytologii nazývané také jako nymfy západu a jsou pověřeny hlídáním zlatých jablek v zahradě bohů. V různých mýtech vystupují v počtu tří až sedmi, k dosavadním sestrám by tedy mohly přibýt ještě další až čtyři. Konkrétně Kalypsó je známá především z eposu Odyssea, kde slavného mořeplavce držela sedm let na svém odlehlém ostrově.

Lucy Liu v posledních letech vystupovala v hraných filmech jen sporadicky. Spíše se držela dabování animovaných postav a vystupování v seriálech (Jak prosté, Why Women Kill). Nejzářivější hvězdou byla po přelomu letopočtu, kdy vystupovala v Charlieho andílcích nebo v Kill Billovi.

Ve snímku Shazam! Fury of the Gods se Asher Angel vrací jako Billy Batson, sirotek, jenže se po vykřiknutí zaklínadla Shazam! mění v superhrdinu s dospělým tělem. Po proměně superhrdinu hraje Zachary Levi. Vrátit by se měli také představitelé Billyho adoptivních sourozenců. Režíruje opět David F. Sandberg. Premiéra je stanovena na 1. 6. 2023.

Zdroje: The Hollywood Reporter

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest