Krotitelé duchů: Odkaz - Upoutávka představuje nové potvůrky

Krotitelé duchů: Odkaz - Upoutávka představuje nové potvůrky | Fandíme filmu
Sony Pictures Entertainment
Zobrazit další 3 obrázky
Stay-Puft Marshmallow Man možná už není tak velký jako kdysi, ale zato se namnožil. A Bill Murray hovoří o své účasti.

Krotitelé duchů: Odkaz jsou jedním z filmů, které se kvůli pandemii koronaviru několikrát odkládaly. Nejnovější termín je stanovený na 10.11. 2021. Čekání fanouškům může ukrátit alespoň nově zveřejněná upoutávka. Namísto tradičního traileru se tvůrci tentokrát pochlubili krátkým klipem, tedy ukázkou konkrétní scény přímo z filmu. Vidíme v ní pana učitele Groobersona, jehož ztvárnil Paul Rudd na nákupu v sámošce. Když prochází kolem regálu se sladkostmi, všimne si něčeho zvláštního: V balíčku Marshmallows se něco hýbe…

Fanoušci série poznají značku sladkostí i panáčky, kteří se z balíčku vyřinou. Bonbóny Marsmallows značky Stay-Puft se objevily už v úplně prvním krotitelském filmu z roku 1984, aby se z nich v závěru snímku poskládala nová monstrózní podoba záporáka Gozera. Tzv. Stay-Puft Marshmallow Man se od té doby stal jedním z poznávacích znamení Ghostbusters a hezky vystihuje podstatu celé série. Scenárista Dan Aykroyd jej vytvořil jako cosi na první pohled veselého, co ale zároveň může být zneužito v rukou sil zla. V novém snímku tedy dostáváme novou verzi. Menší, roztomilejší, o nic méně zrádnou. Studio Sony potvoráčkům říká Mini-Pufts a můžete se spolehnout, že je v marketingu pořádně vyždímá.

O filmu se pro Collider nedávno rozpovídal Bill Murray. Ten uvedl, že když mu režisér Jason Reitman (syn Ivana Reitmana, se kterým Murray točil původní Krotitele) poprvé kvůli filmu volal, tak si říkal, co by tak o tom asi synátor mohl vědět – pořád měl Jasona v paměti jako malého kluka. Scénář se ale Murraymu líbil a připadalo mu, že se jeho nádech, daleko víc než dvojka nebo dámská verze, přibližuje prvnímu filmu. Murray také prozradil, že sice má ve snímku spíše menší roli, ale natáčení bylo náročné, protože po letech opět musel točit akční scénu a nasadit při tom těžký protonový batoh. Murray byl vždy k chystaným pokračováním Krotitelů duchů nedůvěřivý, tak doufejme, že jeho slova chvály budou ve výsledné kvalitě opravdu vidět.

Režisér Jason Reitman a producent Ivan Reitman uvádějí další kapitolu z původního příběhu Krotitelů duchů. Ve filmu Krotitelé duchů: Odkaz se přestěhuje svobodná matka se svými dvěma dětmi na maloměsto, kde společně objeví svoje spojení s původními krotiteli duchů a tajemný odkaz, který po sobě zanechal jejich dědeček. V hlavních rolích Finn Wolfhard, Carrie Coon, Mckenna Grace, Paul Rudd, Sigourney Weaver, Bill Murray, Dan Aykroyd, Ernie Hudson a Annie Potts. Datum premiéry bylo stanoveno na 10. listopadu 2021.

Foto: Sony Pictures

Zdroje: Collider

Galerie: 4

Krotitelé duchů: Odkaz - Upoutávka představuje nové potvůrky | Fandíme filmu Krotitelé duchů: Odkaz - Upoutávka představuje nové potvůrky | Fandíme filmu Krotitelé duchů: Odkaz - Upoutávka představuje nové potvůrky | Fandíme filmu Krotitelé duchů: Odkaz - Upoutávka představuje nové potvůrky | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu