Slumberland: Netflix ukázal první fotky z dobrodružné fantasy s rohatým Jasonem Momou

Slumberland: Netflix ukázal první fotky z dobrodružné fantasy s rohatým Jasonem Momou | Fandíme filmu
Netflix
Zobrazit další 3 obrázky
Příští rok se dočkáme nové fantasy z dílny Netflixu, v níž se představitel Aquamana převtělí do vyvržence s masivními rohy.

Netflix na rozdíl od většiny filmových studií neváhá čas od času natočit nějakou riskantnější látku, kterou by filmová studia pravděpodobně odmítla. Alespoň tak se na první pohled jeví dobrodružná fantasy Slumberland, v níž Jason Momoa ztvární psance s rohy, který je napůl člověk a napůl magické monstrum. Po mořském superhrdinovi, válečníku Conannovi či kanibalovi z The Bad Batch si Momoa očividně vyzkouší opět trošku jinou polohu. Na úvodních dvou promo fotografiích má vousatý Momoa s dlouhými vlasy, rohy a fialovým cylindrem pořádnou ránu. První fotky najdete v galerii pod článkem.

Slumberland se inspiruje komiksovou sérií Little Nemo od Winsora McCaye, která vycházela v letech 1905 až 1914. Magický komiksový svět byl převeden do podoby animovaného snímku v roce 1988 a nesl název Malý Nemo: Dobrodružství v Dřímkově. Na rozdíl od animáku nebude dětským hrdinou chlapec, ale holčička s tváří Marlow Barkley, kterou můžete znát z komediálního seriálu Single Parents.  

Ke dvěma promo fotografiím přidal Netflix na svém Twitteru stručný popisek příběhu. Slumberland by měl být dobrodružnou fantasy, v níž výstřední psanec (Jason Momoa) provádí mladou hrdinku (Marlow Barkley) tajuplným snovým světem a pomáhá ji najít jejího ztraceného otce. Scénář napsali tvůrci David Guion a Michael Handelman, kteří stojí za rodinnou komedií Noc v muzeu: Tajemství hrobky a americkému remaku Blbce k večeři.

O režii se stará Francis Lawrence, který s Momou spolupracoval na sci-fi seriálu See a mimo jiného zrežíroval druhý až čtvrtý díl Hunger Games. Herecké obsazení dále doplňují Kyle ChandlerChris O'Dowd (Ajťáci), Weruche Opia (Můžu tě zničit), Ava Cheung (The Expanse) a India de Beaufort (It's Pony). Natáčení momentálně probíhá v Torontu a premiéra je potvrzena na příští roku.

Foto a podklady: Netflix

Galerie: 4

Slumberland: Netflix ukázal první fotky z dobrodružné fantasy s rohatým Jasonem Momou | Fandíme filmu Slumberland: Netflix ukázal první fotky z dobrodružné fantasy s rohatým Jasonem Momou | Fandíme filmu Slumberland: Netflix ukázal první fotky z dobrodružné fantasy s rohatým Jasonem Momou | Fandíme filmu Slumberland: Netflix ukázal první fotky z dobrodružné fantasy s rohatým Jasonem Momou | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu