Bleskovky: Při natáčení Thora 4 je Chris Hemsworth v nejlepší životní formě

Bleskovky: Při natáčení Thora 4 je Chris Hemsworth v nejlepší životní formě | Fandíme filmu
Marvel Studios
Další ukradené Vánoce, další Přepadení ve vzduchu, další komiksová Ruby Rose a další krátké zprávy ze světa filmu.

Bleskovky jsou rubrika určená kratším zprávám a zajímavostem, které neplní titulní stránky, ale zaslouží si svůj prostor.

Ukradené Vánoce dostanou knižní pokračování

Kultovní klasika Ukradené Vánoce Tima Burtona z roku 1993 dostane po 23 letech knižní pokračování, oznámilo studio Disney. Animovaný muzikál v průběhu let oslovil nejednu generaci, a nyní se konečně dočkáme dalšího příběhu z kouzelného světa, jehož hlavní postavou bude tentokrát Sally, manželka ústřední postavy první povídky, vládce města Halloween Jacka Skellingtona. Zápletka by se měla točit kolem jejich manželství a záhadného záporáka, kvůli kterému se bude muset královna Dýňového města vydat do dalších svátkových měst a zachránit to svoje. Zatím nepojmenované pokračování napíše spisovatelka Shea Ernshaw. (Zdroj: io9)

Tom Holland vyjádřil pochybnosti o svém výkonu v Uncharted

Hvězda Hollywoodu a aktuální představitel Spider-Mana v MCU Tom Holland nyní pracuje kromě jiného i na filmové adaptaci herní série Uncharted, ve které herec ztvární mladého Nathana Drakea. Pro magazín GQ vyjádřil jisté pochybnosti nad vlastním výkonem v některých scénách. Někdy prý herci víc záleží na tom, aby vypadal dobře na kameře, avšak jeho výkon tím může utrpět. A to se mu prý několikrát při natáčení Uncharted stalo, nicméně i přes tyto pochybnosti věří, že dal do ztvárnění postavy své maximum. Holland má za sebou i přes svůj věk velké projekty, nicméně vidět podobnou sebereflexi u tak mladého herce je rozhodně příjemné. Jeho výkon pak budeme moct ohodnotit v roce 2022, na kterou je momentálně stanovena premiéra. (Zdroj: GQ Magazine)

Bývalá Batwoman se nebrání dalším komiksovým dobrodružstvím

Seriál Batwoman si na stanici CW odbyl svoji premiéru v loňském roce, stačila však jedna série aby představitelka hlavní role Ruby Rose ze seriálu z různých důvodů odstoupila. Pro herečku to však neznamená, že by ze světa komiksů zmizela úplně, alespoň ne pokud bude zájem odjinud. V rozhovoru pro CBM vyjádřila svůj zájem vrátit se v roli superhrdiny či záporáka, pokud by nabídka přišla. Hrát v komiksovém projektu je podle jejích slov splněný sen, a postavy s rozvinutým příběhem jsou pro herce vždy velmi atraktivní. Tak třeba nakonec ženskou akční hvězdu uvidíme pod křídly Marvelu či jiného studia. (Zdroj: ComicBookMovie)

Autora Hellboye poznáme blíž v novém dokumentu

Komiksový scenárista a kreslíř Mike Mignola se nejvíce proslavil především díky práci pro Dark Horse Comics a postavou rohatého detektiva-démona Hellboye. Toho můžeme znát z kreslených sešitů, nebo ze tří celovečerních adaptací z let 2004, 2008 a 2019. Nyní se oceňovaný autor stane hlavní postavou v dokumentu, který nám ukáže jeho cestu ke slávě, a kterým nás sám Mignola provede. Dokument s názvem Mike Mignola: Drawing Monsters nabídne autorovy začátky, či to, jak prožíval vzrůst popularity jeho díla. Ve snímku se pak objeví i další známá jména jako spisovatel Neill Gaiman, herec Doug Jones či zakladatel Dark Horse Comics Mike Richardson. Premiéra dokumentu je naplánována na rok 2022. (Zdroj: Collider)

Čeká Wesleyho Snipese další záchrana letadla?

Film Přepadení ve vzduchu (v originále Passenger 57) z roku 1992 silně podpořil devadesátkový trend filmů, ve kterých se přepadávaly různá letadla či vlaky. V tomto konkrétním filmu zachraňoval civilní letadlo Wesley Snipes, jemuž snímek výrazně pomohl ke statusu akční ikony, a přes rozpačitou kritiku vydělal snímek docela slušné peníze. A podle seznamu chystaných filmů od produkční společnosti CFC se možná chystá pokračování, jelikož na dané listině figuruje i film Passenger 58, což zní jako pokračování původního snímku. Herci se od jeho propuštěný z vězení, kde seděl za daňové úniky, role zrovna nehrnou, a tak by případné pokračování jeho zlomového snímku mohlo herci přinést něco ze zašlé slávy. (Zdroj: The Hollywood Reporter)

Chris Hemsworth v super kondici

Chris Hemsworth je podle svých slov při natáčení Thora: Love and Thudner v nejlepší kondici, v jaké kdy byl. Léta trénoval nesprávně, když cvičil až příliš. Věnoval cvičení několik hodin denně, sedm dní v týdnu, a pak byl bolavý a neměl energii. V rámci pandemie měl čas doma naslouchat svému tělu a přijít na to, jaký přesně správný poměr cvičení potřebuje, aby si udržel svalovou hmotu a nedostavily se negativní účinky.

Zároveň si Chris trošku postěžoval na to, že na herce, kteří tráví hodně času v posilovně, se občas kouká jako na marnivce. Ale role Thora je pro něj během posledních deseti let prostě práce na plný úvazek. Thor prostě musí nějak vypadat. Natáčet 12 hodin denně film a ještě vedle toho strávit čas v tělocvičně, je podle Hemswortha dřina, je to jako když se profesionálně věnujete sportu, nedělá to jen tak z plezíru. Kdyby kvůli roli nezdravě zhubl nebo nezdravě přibral, tak by mu nejspíš v Hollywoodu tleskali a označovali jej jako seriózního herce, ale když se kvůli roli udržuje v perfektní kondici, tak je to marnivé… (Zdroj: Telegraph)

Foto je ilustrační, ze snímku Thor: Ragnarok (Marvel Studios)

Zdroje: Telegraph, The Hollywood Reporter, Collider, CBM, GQ, io9

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest