Válka zítřka: Drahá akční sci-fi s Chrisem Prattem zamíří v létě na stream

Válka zítřka: Drahá akční sci-fi s Chrisem Prattem zamíří v létě na stream | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Ze Star-Lorda se stane pozemský vůdce odboje proti mimozemské invazi. Prodej kino filmu na stream stál balík.

Jednotlivá hollywoodská studia se během pandemie zařídila po svém. Některá se snažila využít omezených možností otevřených kin a trpělivě vyčkávat, jiná tlačila vlastní streamovací služby. A některá studia prodávala svoje filmy cizím streamovacím službám. Původně měly jít výhradně do kin filmy jako Rodina na baterky nebo Dokud nás vražda nerozdělí a řada dalších menším projektů. Zdaleka největší kšeft udělalo se streamovacími platformami studio Paramount, které prodalo svoji akční sci-fi novinku Válka zítřka (Tomorrow War) Amazonu za rovných 200 milionů dolarů. Pokud nevíte, jak by si v dnešní nejisté době vaše neozkoušená nová značka v kinech vedla, tak to asi není vůbec špatný kšeft. A streamovací platformy mají bezedné kapsy a vždycky shání nějaký obsah.

Tomorrow War je akční sci-fi, ve které lidstvo prohrává válku s mimozemskými nájezdníky. Aby měli budoucí obyvatelé Země vůbec nějakou šanci, vyvinou budoucí vědci způsob, jak na bojiště přivést vojáky z minulosti. Zdá se, že hlavní díl odpovědnosti bude spočívat na ústředním hrdinovi, který se však nejdřív musí vypořádat se svojí vlastní minulostí, než se dokáže stát schopným vůdcem pozemského vzdoru.

Hlavní roli ztvárnil Chris Pratt (Strážci Galaxie, Jurský svět), jehož dále doplňují Yvonne Strahovski, J.K. Simmons či Betty Gilpin. Snímek zrežíroval Chris McKay, režisér Lego Batmana. Scénář napsal málo známý Zach Dean (Chladnokrevný, 24 hodin života). S premiérou se původně počítalo na loňské Vánoce, kdy měl jít snímek do kin. Na místo toho bude celosvětově dostupný na streamovací službě Amazon Prime Video a to 2. července 2021.

Podklady a foto: Amazon Prime Video

Galerie: 2

Válka zítřka: Drahá akční sci-fi s Chrisem Prattem zamíří v létě na stream | Fandíme filmu Válka zítřka: Drahá akční sci-fi s Chrisem Prattem zamíří v létě na stream | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest