Kdo mi jde po krku: V hořícím pekle zachraňuje Angelina Jolie malého kluka

Kdo mi jde po krku: V hořícím pekle zachraňuje Angelina Jolie malého kluka | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit dalších 8 obrázků
Trailer představuje nový thriller, kde požárnice Jolie svádí boj s plameny, ale také s mafiány, co honí mladého chlapce.

Tyler Sheridan je expert na hutné, drsné filmy, které se drží při zemi. Hrdinové obvykle mají hluboké šrámy na duši, moc toho nenamluví, ale jsou připraveni udělat správnou věc. Nebo nám Sheridan neváhá ukázat protagonisty, kteří přinejmenším jednou nohou stojí na špatné straně zákona, ale nejsou o nic méně rozervaní. Hlavní je, že řešení zapeklitých situací většinou bolí a málokdy je přitažené za vlasy. Namátkou z Taylerovy filmografie připomeňme Wind River, seriál Yellowstone, nebo scénáře ke snímkům Sicario či Za každou cenu.

Jeho novinka se jmenuje Kdo mi jde po krku, v originále Those Who Wish Me Dead. Hrdinkou snímku je Hannah, hasičská parašutistka, která se ani do dlouhé době nemůže vzpamatovat z toho, jak se jí nepodařilo zachránit tři oběti požáru. Teď nelétá, sedí na hlásné věži v národním parku a pozoruje les. Místo požáru si jednoho dne všimne zkrvaveného kluka. Dvanáctiletý chlapec nebyl obětí nehody, ale ozbrojeného útoku. A protože viděl něco, co neměl, jdou mu ozbrojenci po krku. Neváhají přitom vypálit celý les. Jedinou chlapcovou nadějí na přežití je Hanna.

Hlavní hrdinku si zahrála Angelina Jolie, která v posledních letech střídá režii a role ve filmech pro celou rodinu. Jistě si ale vzpomenete, že mívala slušně rozjetou akční kariéru. Role ve filmech jako 60 sekund, Lara Croft – Tomb Raider, Mr. & Mrs. Smith, Wanted nebo Salt ukazují, že v napínavých situacích si vždy uměla poradit. Teď ji tedy čeká boj s útočníky a hořícím lesem. Pomocnou ruku by ji mohl podat šerif v podání Jona Bernthala (Punisher, Živí mrtví), po krku jí naopak půjde samotný „Little Finger“ ze Hry o trůny, alias Aidan Gillen. Dále hrají Nicholas Hoult, Tyler Perry, Jake Weber a Finn Little.

Trailer nepůsobí vůbec špatně. Tu a tam se možná zdá, že by mohlo jít o Sheridanův nejpřehnanější film, kterému nebude chybět patos, ale napínavou zábavu snad čekat můžeme. Datum české i slovenské premiéry je stanoveno na 13. 5., za předpokladu, že budou kina otevřená. V zámoří bude snímek o den později uvedený na streamovací platformu HBO Max.

Podklady a foto: Warner Bros.

Galerie: 9

Kdo mi jde po krku: V hořícím pekle zachraňuje Angelina Jolie malého kluka | Fandíme filmu Kdo mi jde po krku: V hořícím pekle zachraňuje Angelina Jolie malého kluka | Fandíme filmu Kdo mi jde po krku: V hořícím pekle zachraňuje Angelina Jolie malého kluka | Fandíme filmu Kdo mi jde po krku: V hořícím pekle zachraňuje Angelina Jolie malého kluka | Fandíme filmu Kdo mi jde po krku: V hořícím pekle zachraňuje Angelina Jolie malého kluka | Fandíme filmu Kdo mi jde po krku: V hořícím pekle zachraňuje Angelina Jolie malého kluka | Fandíme filmu Kdo mi jde po krku: V hořícím pekle zachraňuje Angelina Jolie malého kluka | Fandíme filmu Kdo mi jde po krku: V hořícím pekle zachraňuje Angelina Jolie malého kluka | Fandíme filmu Kdo mi jde po krku: V hořícím pekle zachraňuje Angelina Jolie malého kluka | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest