Bleskovky: Chris Hemsworth údajně chce hrát v pokračování Gladiátora

Bleskovky: Chris Hemsworth údajně chce hrát v pokračování Gladiátora | Fandíme filmu
Universal Studios
Zemřel Paul Ritter, Ryan Reynolds do Hromkoček, Mel Gibson ve světě agentů, ceny pro vizuální efekty a další krátké zprávy.

Bleskovky jsou rubrika určená kratším zprávám a zajímavostem, které neplní titulní stránky, ale zaslouží si svůj prostor.

Zemřel Paul Ritter

Ve věku 54 let zemřel herec Paul Ritter. Britský rodák trpěl nádorem na mozku. Hrál divadlo, vystupoval ale také ve spoustě vedlejších rolí ve známých filmech a seriálech. Namátkou zmiňme Harryho Pottera a prince dvojí krve, bondovku Quantum of Solace nebo sérii Černobyl. Čest Paulově památce a upřímnou soustrast pozůstalým. (Zdroj: Deadline)

Hemsworth gladiátorem

Z Austrálie přišel do světa zábavný drb. Server New Idea tvrdí, že se Chris Hemsworth snaží přesvědčit Russella Crowa, aby produkoval Gladiátora 2, v němž by si Chris zahrál Maximova dospělého syna. S myšlenkou prý původně v žertu přišla Elsa Pataky, Chrisova manželka, která si myslí, že mezi pány je jistá podoba. Hemsworth prý Crowa obdivuje a nedávno spolu měli debatovat nad různými variantami scénáře. Je třeba podotknout, že New Idea nepatří mezi prověřené zdroje a vůbec by nás nepřekvapilo, kdyby si celou historku vycucal z prostu jen na základě fotek, na kterých se před časem Crowe s Hemsworthem společně objevili. Nicméně, co na myšlenku obsazení Hemswortha do příštího Gladiátora říkáte? (Zdroj: New Idea)

Hromkočka Reynolds

Nedávno bylo oznámeno, že režisér Godzilla vs. Kong Adam Wingard chystá jako svůj další film Hromkočky (Thundercats). V adaptaci populárního animovaného seriálu uvidíme vesmírná dobrodružství humanoidních kocouřích lidí z planety Thundera. Hollywoodský insider Daniel R. teď tvrdí, že do jedné z rolí je zvažován představitel Deadpoola Ryan Reynolds. Zprávu nepotvrdil žádný jiný zdroj, takže pro tuhle chvíli ji berte z nadhledem. Opět nezbývá, než se zeptat: Dokázali byste si Reynoldse představit jako akčního vesmírného kočičáka?  (Zdroj: Daniel R.)

Gibson ve světě agentů

Špionážní thriller Agent Game pojednává o agentu Harrisovi ze CIA (Dermont Mulroney), který má za úkol zadržovat v USA konkrétní cizince a převážet je k výslechu. Po změně politického kurzu ve Washingtonu s z Harrisových spojenců stávají jeho nepřátelé a on sám je falešně obviněný z vraždy jednoho ze zadržených cizinců. Ocitá se na útěku a pronásleduje jej tým operativců (Katherine McNamara, Rhys Coiro) vedený nemilosrdnou dvojitou agentkou (Annie Ilonzeh). Ve snímku si zahrál také Mel Gibson, jenž představuje velícího důstojníka, který za neschváleným honem zneuctěného Harrise stojí. Snímek připravuje režisér Grant S. Johnson. (Zdroj: Deadline)

Bondovský trénink pro Anu de Armas

Jednu z hlavních ženských rolí nové bondvoky Není čas zemřít získala Ana de Armas. Podle dostupných informací měla být její role menší, ale tvůrcům tak učarovala, že se rozhodli part speciálně kvůli ní rozšířit. Herečka v rozhovoru odhalila, jak se na roli připravovala. Kvůli jiným závazkům neměla na přípravu mnoho času, takže pak musela dostat naráz velkou porci tréninku, aby osobně zvládla všechny své kaskadérské scény. Každý den od devíti do dvou trávila čas v tělocvičně, pak měla chvíli pauzu a pak se pokračovalo. O víkendech se chodila na střelnici učit ovládat zbraně a vedle toho ji naučili ještě zacházet s nožem. V bondovkách prostě práce pro CIA není žádné sezení v kanceláři ;-) (Zdroj: Vogue)

Ceny pro vizuální efekty

Oscary se blíží, a tak se každou chvíli rozdávají nějaké ceny. Většinou jsou to ceny herecké, scenáristické, či režisérské, teď však přišly trofeje z trochu jiného ranku. VES Awards se rozdávají za nejlepší triky! Kdo letos vyhrál? Vybíráme klíčové kategorie:

  • Nejlepší efekty ve filmu: Půlnoční nebe
  • Nejlepší efekty v seriálu: The Mandalorian (Epizoda The Marshal)
  • Nejlepší efekty v animovaném filmu: Duše
  • Nejlepší pomocné vizuální efekty ve filmu: Mank
  • Nejlepší pomocné vizuální efekty v seriálu: Koruna (Epizoda Gold Stick)
  • Nejlepší animovaná postava v hraném filmu: Ivan ve filmu Ivan je jen jeden
  • Nejlepší animovaná postava v animovaném filmu: Terry ve filmu Duše
  • Nejlepší animovaná postava v hraném seriálu: Baby Yoda v epizodě The Jedi seriálu The Mandalorian
  • Nejlépe vytvořená lokace v hraném filmu: Císařské město v Mulan
  • Nejlepší vytvořená lokace v animovaném filmu: Seminář „ty“ ve filmu Duše
  • Nejlepší vytvořená lokace v hraném seriálu: džungle na Moraku v epizodě The Believer seriálu The Mandalorian
  • Cena za celoživotní přínos: Peter Jackson

(Zdroj: Deadline)

Zdroje: Deadline: I, II, III, Vogue, Daniel R., New Idea

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest