Prci, prci, prcičky: Podle Tary Reid je na cestě regulérní pětka

Prci, prci, prcičky: Podle Tary Reid je na cestě regulérní pětka | Fandíme filmu
Universal Pictures
Zobrazit další 3 obrázky
Scénář dalšího příběhu o souložení s pečivem je prý v rámci série jeden z nejlepších.

Legendární série, plná oblíbených postav a zlidovělých hlášek. To je „Americký koláč“, pro našince Prci, prci, prcičky. Sága odstartovala v roce 1999. Prvotní snímek měl ohromný úspěch a do roku 2003 vznikla dvě regulérní pokračování. Tehdy se série zdánlivě uzavřela, když se zastydlý puberťák Jim oženil. Následovaly čtyři spin-offy určené pro video trh, kde nefiguroval prakticky nikdo z hlavních postav a také úroveň scénářů byla výrazně nižší. V roce 2012 se ústřední hrdinové vrátili v pokračování po letech nazvaném Školní sraz. Nostalgie fungovala, postavy se posunuly a po pauze vznikl jeden z nejlepších dílů série.

Potom se značka odmlčela na osm let nadobro a nevznikaly dokonce ani video spin-offy. Až loni se objevil slabě hodnocený snímek American Pie Presents: Girls' Rules, kde vystupovaly primárně holčičí hrdinky a tentokrát chyběl už i Jimův táta (Noah Levenstein), jenž do té doby jako jediný figuroval úplně ve všech dílech. Hořkou pachuť z holčičího filmu by však mohl smýt návrat původní party.

Že bychom se jej mohli dočkat, tvrdí Tara Reid, jež v sérii ztvárnila Vicky, Kevinovu přítelkyni z prvního filmu (objevila se ještě ve dvojce a ve Školním srazu). Ta v rozhovoru pro Entertainment Tonight uvedla, že by na pokračování „dojít mohlo“. Dále to rozvedla: „Dobře, nemůžu vám říct, kdy, protože opravdu nevím kdy – musíme dát dohromady všechny herce a sladit harmonogram nás všech. Ale řeknu to takhle: Existuje scénář.“ K němu řekla, že je to v rámci série „jeden z nejlepších“. Podle Tary je scénář „úžasný“ a film „vznikne“, jen Reid „neví kdy“.

Setkání s prcičkovskou partou byl v minulosti vždy více či méně příjemný zážitek, a kdyby nový film opravdu vznikl a pracoval s elementem času podobně chytře, jako Školní sraz, určitě by bylo o co stát. Od původní série uplynulo už tolik času, že se vyloženě nabízí téma předávání zkušeností vlastním pubertálním potomkům, kteří první lásky a sexuální dozrávání zažijí v úplně jiné společenské atmosféře, než původní hrdinové.

Zároveň je třeba mít na paměti, že v minulosti už tu zvěsti o Prci, prci, prcičky 5 byly, ale k natáčení dosud nikdy nedošlo. Podle Reid jsou nicméně herci dodnes v kontaktu, tak by se jistě několika týdnům v okruhu přátel nebránili, pokud by jim to program dovolil.

Foto: Universal Pictures

Zdroj: Entertainment Tonight

Galerie: 4

Prci, prci, prcičky: Podle Tary Reid je na cestě regulérní pětka | Fandíme filmu Prci, prci, prcičky: Podle Tary Reid je na cestě regulérní pětka | Fandíme filmu Prci, prci, prcičky: Podle Tary Reid je na cestě regulérní pětka | Fandíme filmu Prci, prci, prcičky: Podle Tary Reid je na cestě regulérní pětka | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest