Black Widow: Obsazení údajně rozšířila Olga Kurylenko

Black Widow: Obsazení údajně rozšířila Olga Kurylenko | Fandíme filmu
Gussi Cinema
Bondgirl a marvelovská agentka s tváří Scarlett Johansson mají vystoupit bok po boku.

Už není prvního dubna, takže tuhle překvapivou zprávu je třeba brát v potaz. Podle serveru The Direct v chystané marvelovce Black Widow vedle dosud obsazených herců a hereček vystoupí také Olga Kurylenko. Je zvláštní, dozvědět se takhle pozdě castingovou zprávu u filmu, jenž měl být už rok v kinech. Nicméně The Direct píše, že rozsah role je omezený. V tom případě se dá uvěřit, že se dosud obsazení dařilo utajit. Nicméně oficiální potvrzení, popřípadě potvrzení z dalších zdrojů zatím nepřišlo.

V zásadě je několik možností toho, co Kurylenko ve filmu dělá. Třeba jen chtěla zakusit marvelovku a stačilo jí i bezvýznamné cameo. Nebo štáb potřeboval do malé, ale klíčové úlohy zkušenou herečku se známou tváří. Anebo Kurylenko hraje postavu, jež se zatím krátce představila, ale do budoucna se předpokládá, že dostane větší prostor. Neví se, jakou roli dostala, nicméně The Direct spekuluje o tom, že díky svým ukrajinským kořenům by mohla do špionážnímu příběhu s vazbou na Rusko dobře zapadat. Mohla by například ve flashbackových scénách hrát někoho z Natashyny minulosti v programu Red Room.

Kurylenko začínala jako modelka. První větší roli měla v Hitmanovi a širší veřejnosti se představila jako bondgirl ve snímku Quantum of Solace. Následovala řada dalších velkých rolí, třeba v Nevědomí po boku Toma Cruise, na svůj komiksový debut však Olga zatím stále čeká. Nejblíž k superhrdinům měla, když dělala casting Wonder Woman.

Nedávno byl oznámeno, že Black Widow bude opět odložena. Což je na jednu stranu škoda, na druhou stranu bylo oznámeno, že začátkem července (u nás 8.) půjde souběžně do kin a na Disney+ Premium, což je jasný signál toho, že tenhle termín je už definitivní.

V akčním špionážním thrilleru Black Widow od Marvel Studios se musí Natasha Romanoff, alias Černá vdova, vypořádat se svou temnou minulostí a nebezpečným spiknutím, které se na její minulost váže. Je pronásledovaná silami, které se ve snaze dostihnout ji nezastaví před ničím. Přesto se musí Natasha popasovat se svojí špiónskou minulostí a vazbami, které zpřetrhala dávno před tím, než se z ní stal Avenger. Scénář filmu napsali Eric Pearson, Jac Schaeffer a Ned Benson. Režíruje Cate Shortland. V hlavní roli se vrací Scarlett Johansson. Dále hrají O-T Fagbenle, Florence Pugh, David Harbour a Rachel Weiss. Česká a slovenská premiéra jsou stanoveny na 8. 7. 2021.

Zdroj: The Direct

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest