Padouch Darkseid se vlastního filmu nedočká, DC ruší komiksové projekty

Padouch Darkseid se vlastního filmu nedočká, DC ruší komiksové projekty | Fandíme filmu
Warner Bros.
Studio Warner Bros. zařízlo hned dva různé projekty z komiksové stáje DC.

Warner ruší několik chystaných DC filmů. Potvrdily to všechny velké hollywoodské zpravodaje i samotní autoři a Warner. Konkrétně se nedočkáme snímků New Gods od Avy DuVernay a The Trench od Jamese Wana.

The Trench měli být hororovým spin-offem Aquamana. Snímek se chtěl zaměřit děsivá stvoření z Hlubiny (The Trench). Ta měla v příběhu figurovat jako klasická filmová monstra ze stínů, která by zřejmě ohrožovala nějakou pobřežní komunitu. Potkali jsme je v prvním Aquamanovi, ve scéně, kde zaútočí na loď Arthura a Mery. Oficiálně byl projekt zrušený proto, že má režisér James Wan plné ruce práce s Aquamanem 2 a na jiné projekty mu nezbývá čas.

New Gods (Noví bohové) jsou další „mytologický“ počin komiksového autora Jacka Kirbyho, taková velká shakespearovská tragédie z hlubin vesmíru, plná biblických výjevů a grandiózních postav. Rajská planeta Nová Genesis a pekelná planeta Apokolips spolu neustále svádějí kruté souboje a mezi nové bohy spadá i padouch Darkseid, kterého jsme nedávno poznali v Justice League Zacka Snydera. Přípravy filmu Avy DuVernay byly zastaveny údajně proto, že projekt dalece přerostl podobu samostatného filmu.

Warner poděkoval všem zúčastněným za spolupráci a ujistil dosavadní autory, že kdyby náměty někdy v budoucnosti opět ožily, budou svěřeny do schopných rukou. Ava DuVerna vzkázala, že si spolupráci se scenáristou Tomem Kingem užila a cesta do tzv. „Čtvrtého světa“ byla životním dobrodružstvím. King odpověděl v podobně pozitivním duchu. James Wan se ke zrušení The Trench nevyjádřil.

DuVernay nadále s Warnerem spolupracuje na dalších komiksových projektech. Blíží se seriál DMZ a v přípravě je seriál Naomi. James Wann pilně chystá Aquamana 2 a ještě letos Warner zveřejní jeho Zhoubné zlo.

Foto: Warner Bros.

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu