Rodina na baterky: Netflix animák z dílny tvůrců Lego příběhu vypadá parádně

Rodina na baterky: Netflix animák z dílny tvůrců Lego příběhu vypadá parádně | Fandíme filmu
Netflix
Zobrazit dalších 10 obrázků
Nový trailer představuje snímek, ve kterém pouze jedna neuspořádaná rodinka může zachránit lidstvo před robotickou apokalypsou.

Snímek Rodina na baterky neměl úplně jednoduchou cestu. Už loni v lednu měl být uvedený do kin, ale byl odsunutý na září a to se mu stalo osudným. Přišla pandemie. Ještě v září se zvažovalo odložení na říjen. Pak byl film z programu stažený, chvíli bylo ticho a lednu jsme se dozvěděli, že animák zakoupil Netflix. Ten snímek konečně představí divákům a to 30. dubna. Film se také vrátil ke svému původního názvu. Nejprve se měl jmenovat The Mitchells vs. the Machines (Mitchellovi proti strojům), pak studio sáhlo po nic neříkajícím názvu Connected (Propojeni), jen aby se nakonec vrátil znovu název The Mitchells vs. the Machines (u nás stále Rodina na baterky).

Teď je tu výživný tříminutový trailer, který si dělá legraci z toho, že tohle nejsou Úžasňákovi. V boji s roboty nesledujeme superhrdiny, ale rozhádanou rodinku plnou lehkých budižkničemů. Ty si ale v jejich nešikovnosti zřejmě rychle zamilujeme a alespoň budou mít kam růst. A také z Mitchellových jejich divnost dělá ideální kandidáty na boj s

invazí strojů. Kolem těch se bude točit příběh o tom, jak nás jednou obsese technologiemi pohltí, takže by příběh mohl mít trochu toho srdíčka, poselství a vůbec hlavu a patu.

Jako producenti za snímkem stojí zkušení Phil Lord a Christopher Miller, autoři Zataženo, občas trakaře, Lego příběhu nebo spoluautoři Spider-Mana: Paralelních světů. V oblasti animace tedy odborníci na slovo vzatí. Scénáře a režie se ujali Michael Rianda a Jeff Rowe. Ti se seznámili při spolupráci na Městečku záhad, Rowe se podílel také na hromadě epizod „simpsonovského“ Rozčarování a chystá nové Želvy Ninja. Obsazení je nabité. Hlavní role namluvili Abbi Jacobson, Danny McBride, Maya Rudolph, Beck Bennett, Fred Armisen, Eric Andre, Charlyne Yi, Conan O'Brien nebo Olivia Colman. Netflix film nabídne i s českým dabingem.

Synopse praví: Nesmírně talentovaná, leč trochu samotářská Katie Mitchellová je přijata na vysokou školu svých snů. Plány na odlet jí však překazí její táta Rick, svérázný milovník přírody, který rozhodne, že spolu se zbytkem rodiny Katie na vysokou školu odvezou, aby se ještě vzájemně naposledy užili. S Katie a Rickem se se na výlet vydává divoce pozitivní mamka Linda, mladší bratr Katie Aaron a roztomile vypasený psík Monchi. Plány Mitchellových však překazí nenadálá vzpoura spotřebičů, neboť všude po světě se proti lidem vzbouří elektronická zařízení, která mají lidé tak rádi, od mobilních telefonu po nejnovější modely osobních robotů. Za pomoci dvou porouchaných, ale za to přátelských robotů, se musí Mitchellovi vypořádat se svými problémy, spojit síly a zachránit svět.

Podklady a foto: Netflix

Galerie: 11

Rodina na baterky: Netflix animák z dílny tvůrců Lego příběhu vypadá parádně | Fandíme filmu Rodina na baterky: Netflix animák z dílny tvůrců Lego příběhu vypadá parádně | Fandíme filmu Rodina na baterky: Netflix animák z dílny tvůrců Lego příběhu vypadá parádně | Fandíme filmu Rodina na baterky: Netflix animák z dílny tvůrců Lego příběhu vypadá parádně | Fandíme filmu Rodina na baterky: Netflix animák z dílny tvůrců Lego příběhu vypadá parádně | Fandíme filmu Rodina na baterky: Netflix animák z dílny tvůrců Lego příběhu vypadá parádně | Fandíme filmu Rodina na baterky: Netflix animák z dílny tvůrců Lego příběhu vypadá parádně | Fandíme filmu Rodina na baterky: Netflix animák z dílny tvůrců Lego příběhu vypadá parádně | Fandíme filmu Rodina na baterky: Netflix animák z dílny tvůrců Lego příběhu vypadá parádně | Fandíme filmu Rodina na baterky: Netflix animák z dílny tvůrců Lego příběhu vypadá parádně | Fandíme filmu Rodina na baterky: Netflix animák z dílny tvůrců Lego příběhu vypadá parádně | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest