Bleskovky: Venom 2 a další filmy opět mění datum premiéry

Bleskovky: Venom 2 a další filmy opět mění datum premiéry | Fandíme filmu
Sony Pictures
Nový Predátor míří před kamery, Bondovo mučení z Casino Royale, vakcinační biják a další krátké zprávy ze světa filmu.

Bleskovky jsou rubrika určená kratším zprávám a zajímavostem, které neplní titulní stránky, ale zaslouží si svůj prostor.

Predátor to roztočí

Před časem se nečekaně objevila zpráva, že se chystá nový Predátor. Natočí jej Dan Trachtenberg, režisér Ulice Cloverfield 10, a bude pojednávat o tom, jak se před několika sty lety s vesmírným lovcem utká kmen Komančů. Podle čerstvých informací snímek dokončuje preprodukci a někdy na přelomu dubna a května se začne natáčet. Můžeme se tak snad těšit na odhalení obsazení a další zajímavosti. (Zdroj: The Ronin)

Protřepat...nemíchat?

Vzpomínáte si na scénu z Casina Royale, ve které záporák Le Chifre pleská Bonda provazem přes pytlík? Tak tahle scéna mohla být podstatně divočejší. Představitel záporáka Mads Mikkelsen v rozhovoru prozradil, že spolu s Danielem Craigem vymysleli spoustu šílených nápadů, jak by šlo Bonda mučit, a protože oba začínali v „rock and rollových“ filmech, stále ještě byli jak utržení ze řetězu. Režisér Martin Campbell je ale krotil a upozorňoval na to, že jde přece o bondovku. A oni už se ve svých fantaziích přesunuli někam úplně jinam. Nakonec i v té podobě, v jaké scéna vznikla, nebylo dlouho jisté, zda ve filmu zůstane, protože na bondovku zkrátka byla extrémně na hraně. Ale scéna zůstala a rozhodně patří mezi Le Chifrovy pamětihodné momenty. (Zdroj: Variety)

Průšvihy Dannyho McBrida

Obhroublý komik Danny McBride chystá animovaný celovečerák Trouble (Malér). Film se má zaměřit na větu, které se malé děti bojí nejvíc: „Máš malér“ (v našek kontextu asi „Cos to proved“). McBridde připravil námět spolu s Bradem Lewisem (producent Aut 2 či Ratatouile) a hrdinou je třináctiletý Jax, který se do maléru dostává neustále. Jednoho dne se dokonce propadne do paralelní reality nazývané „Svět malérů“. To je fantastický svět chaotického dospívání, kde musí Jax přijít na to, jak se vrátit domů a snad se konečně z malérů vyhrabat. V paralelní realitě musí poznat sílu empatie a naučit se odpouštět sám sobě. Projekt je v rané fázi vývoje. (Zdroj: Collider)

Venom a čachry s premiérami

Venom 2 už poněkolikáté mění termín uvedení, i když tentokrát to bude jen o kousek. Naposledy byl ohlášený na 16. září, teď se přesunul o týden dozadu, tedy na 23. září (v Česku a na Slovensku). Je ale pravda, že v pandemické době plné velkých přesunů týden prakticky nic neznamená. Malého posunu se dočkal také Mortal Kombat. Místo 16. dubna bude na HBO Max uveden 23. dubna. V Česku má být 22. dubna nasazený do kin, ale zatím nevíme, zda budou otevřena. A změny se dočkala ještě akční komedie The Hitman's Wife's Bodyguard s Ryanem Reynoldsem, Samuelem L. Jacksonem a Salmou Hayek v hlavních rolích. Snímek měl být uvedený v srpnu, ale nově byl přesunutý na 16. června (zatím čekáme, zda k přesunu dojde i v Česku, dosud je stále ohlášený srpnový termín). (Zdroje: Games Radar, Deadline)

Vakcinace míří do Hollywoodu

Které osobnosti jsou v dnešní době v kurzu? Správně, vynálezci vakcín. Jeremy Strong, v současnosti známý především ze seriálu Boj o moc, si zahraje Jonase Salka, virologa, jenž objevil vakcínu proti dětské obrně. Snímek Splendid Solution se má odehrávat v polovině minulého století, kdy obrna ročně zabila či zmrzačila půl milionu lidí. Salk se potýkal nejen s vědeckou výzvou, ale také s dezinformacemi, které se kolem nemoci a vakcíny šířily, což snímku dává jasné paralely k dnešní době. Scénář píše Gillian Weeks na základě knižní předlohy Jeffreyho Klugera. (Zdroj: Collider)

Foto: Sony

Zdroje: Collider, Collider II, Deadline, Deadline II, Games Radar, Variety, The Ronin

Přidat na Seznam.cz

Související články

Tagy

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest