Sebevražedný oddíl: Režisér vysvětlil žraločího antihrdinu a odhalil nové ukázky

Sebevražedný oddíl: Režisér vysvětlil žraločího antihrdinu a odhalil nové ukázky | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit dalších 5 obrázků
James Gunn nabídl nové upoutávky a rozpovídal se o King Sharkovi v podání Sylvestra Stallonea.

Je to sotva pár dnů, co nám byl odhalený mládeži nepřístupný trailer pro Sebevražedný oddíl (The Suicide Squad). Bylo to pořádný nářez, ale kdo nemá dost, na toho teď čeká nášup. Čerstvým spotem se na sociálních sítích pochlubil sám režisér James Gunn, který zároveň rovnou upozorňuje na to, že Peter Capaldi (dříve známý především jako Dr. Who) v roli Thinkera mluví! U druhého spotu Gunn upozorňuje na to, že za Ratcatcher II (Daniela Melchior) „něco je“. A není to nic jiného, než veliké příšera, proti které se antihrdinové postaví. Tenhle obří tvor (souhrnně se obřím tvorům ala Godzilla říká „kaiju“) se jmenuje Starro the Conqueror a je to okrajový záporák z komiksů. Okrajový, lež historicky významný – je to první soupeř, proti kterému se v roce 1960 postavila Justice League. Se Starrem by nějak mohl být spojený The Thinker Petera Capaldiho – na jeho plakát je hvězdice opakovaně vyobrazená (viz galerie).

Ale hvězdice nebyla jediná mořská zvířena, o které Gunn mluvil. Rozpovídal se také o King Sharkovi. Toho nadaboval Sylvester Stallone, svým charakteristickým basem. Gunn prozradil, že Sylvesterovi roli psal na tělo. Tělo King Sharka potom mimochodem není vysvalené, ale záměrně má trošku pupíček – král podvodní říše zfotrovatěl. A Gunn na sociálních sítích také prozradil, že nechtěl schválně dělat Sharka většího, jako občas v komiksech bývá, aby se spolu s ostatními padouchy vešel do společné dodávky. Původně postavu chtěl zpracovat jako žraloka kladivouna, jak je nejčastěji v komiksech vyobrazován, ale rychle se ukázalo, že interakce s dalšími postavami potom prostě vypadaly divně a široká Sharkova hlava se nevešla často do běžných záběrů. Proto byla zvolena alternativní vizuální podoba. Na place postavu ztvárnil Steve Agee, podobně jako v případě Gunnových Strážců Galaxie, kde digitální postavy také mají jiné představitele pohybů a jiné hlasové herce.

V galerii můžete vidět King Sharka a Starra.

Suicide Squad (Sebevražedný oddíl) je speciální jednotka určená pro tajné operace, ke kterým se americké úřady veřejně nechtějí nebo nemohou hlásit. Do jednotky jsou vybíraní nejrůznější superzločinci, aby si byli schopni poradit i s nadlidskými hrozbami. V hlavních rolích se představí Jai Courtney, Joel Kinnaman, Viola Davis, Margot Robbie, Idris Elba, Storm Reid, John Cena, David Dastmalchian, Steve Agee, Daniela Melchior, Sean Gunn, Joaquin Cosio, Nathan Fillion, Mayling Ng, Flula Borg, Juan Diego Botto, Pete Davidson, Taika Waititi, Alice Braga, Tinashe Kajese, Peter Capaldi, Julio Ruiz, Jennifer Holland a Michael Rooker. The Suicide Squad režíruje a scénář napsal James Gunn, datum české a slovenské premiéry je stanoveno na 5. srpna 2021.

Foto: Warner Bros.

Zdroje: James Gunn

Galerie: 6

Sebevražedný oddíl: Režisér vysvětlil žraločího antihrdinu a odhalil nové ukázky | Fandíme filmu Sebevražedný oddíl: Režisér vysvětlil žraločího antihrdinu a odhalil nové ukázky | Fandíme filmu Sebevražedný oddíl: Režisér vysvětlil žraločího antihrdinu a odhalil nové ukázky | Fandíme filmu Sebevražedný oddíl: Režisér vysvětlil žraločího antihrdinu a odhalil nové ukázky | Fandíme filmu Sebevražedný oddíl: Režisér vysvětlil žraločího antihrdinu a odhalil nové ukázky | Fandíme filmu Sebevražedný oddíl: Režisér vysvětlil žraločího antihrdinu a odhalil nové ukázky | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest