Thor: Love and Thuner: Obsazení doplní Russell Crowe

Thor: Love and Thuner: Obsazení doplní Russell Crowe | Fandíme filmu
Universal Studios
Zobrazit další 1 obrázek
Nová marvelovka si dává záležet na tom, aby se v ní objevilo co nejvíc oscarových herců.

Obsazení Thora: Love and Thunder parádně narůstá. Doteď jeho součástí byli čtyři držitelé Oscara – Christian Bale, Natalie Portman, Taika Waititi a Matt Damon. Je to málo? Dobrá, je tu pátý do party – Russell Crowe. Rodilý Australan je celému světu známý jako Gladiátor, ale natočil samozřejmě celou hromadu výrazných filmů, jako jsou Master & Commander: Odvrácená strana světa, Insider: Muž, který věděl příliš mnoho, Čistá duše, L. A. - Přísně tajné, Americký gagnster, Robin Hood a mnoho a mnoho dalších. Nevíme, jakou roli Crowe dostal, ale zřejmě bude patřit k těm menším. Podle magazínu Deadline měla být jeho účast překvapením, to se však provalilo, když byl herec vyfocený s herci z Thora na rugbyovém zápase.

Během zápasu byl spolu s již obsazenými herci ve sky boxu také Jeff Goldblum, jenž si v Thorovi: Ragnarok zahrál Grandmastera. Vrátí se snad Jeff ve svojí roli? A aby toho nebylo málo, ve sky boxu byla vyfocena také Isla Fisher (Podfukáři, Nesvatbovi). Že by i ona měla v Love and Thunder nějakou roli? Tak či tak bude obsazení filmu skutečně nabité, ačkoliv musíme počítat s tím, že velká část herců dostane jen menší prostor, aby se hlavní část pozornosti mohla soustředit na příběh Thora a Jane Foster.

Thor: Love and Thunder navazuje na Thora: Ragnarok a Avengers: Endgame. V hlavních rolích se vracejí Chris Hemsworth, Natalie Portman, Tessa Thompson a Taika Waititi. Doplní je Christian Bale a Strážci Galaxie. Režíruje Taika Waititi, který napsal scénář společně s Jennifer Kaytin Robinson. Datum premiéry je stanovené na 5. 5. 2022.

Foto je ilustrační (Gladiátor - Universal Studios)

Zdroje: Deadline, News.au, Love and Thudner News,

Galerie: 2

Thor: Love and Thuner: Obsazení doplní Russell Crowe | Fandíme filmu Thor: Love and Thuner: Obsazení doplní Russell Crowe | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest