Rozhněvaný muž: Jason Statham je mašina na pomstu v nové akci Guye Ritchieho

Rozhněvaný muž: Jason Statham je mašina na pomstu v nové akci Guye Ritchieho | Fandíme filmu
MGM
Zobrazit další 2 obrázky
Dvojka ze Sbal prachy a vypadni je opět spolu. Vykrádání obrněného vozu je v prvním traileru zatraceně stylové.

Jason Statham a Guy Ritchie spolu prakticky startovali kariéru. Sbal prachy a vypadni byl pro oba v roce 1998 první celovečerní film a následně se sešli ještě o dva roky později u snímku Podfu(c)k. Po dvou dekádách je opět ruka v rukávě. Ritchie připravil drsnou kriminálku o pomstě a Statham dostal hlavní roli.

Statham ve filmu Rozhněvaný muž (Wrath of Man) ztvárnil „H“, který se nechá najmout jako ostraha obrněné dodávky na přepravu peněz. Má ale postranní úmysly. Během přepadení H překvapí kolegy svými bojovými schopnostmi a ti začnou mít pocit, že setkání s lupiči vyhledává. Brzy se ukáže, že se snaží srovnat staré účty.

Z prvního traileru je patrné, že při pokažené loupeži zemřel hrdinův syn a teď se snaží najít zodpovědného lupiče a pomstít se. Jednoduchá zápletka, ale účinná. Co je podstatné, Statham hraje typického ledově klidného profíka, co toho sice moc nenamluví, ale když už něco řekne, většinou je to zatraceně jízlivá, suchá poznámka. Akční scény v traileru mají grády a bez zbytečného klepání kamerou dovedou dát hezky na odiv hrdinovy schopnosti. Tohle by zkrátka mohla být parádní akční jízda pro začátek prázdnin.

Podle aktuálních termínů by snímek na Slovensko měl dorazit 24. 6. a do Česka o týden později, 1. července. Do té doby můžeme doufat, že už snad kina budou v provozu. Snímek volně vychází z francouzského filmu Krvavý prachy (2004) a scénář spolu s Ritchiem napsali Ivan Atkinson a Marn Daives. Oba s Guyem přichystali už loňské Gentlemany a chystají spolu i příští spolupráci, zatím označovanou jako Five Eyes. Zbytek obsazení vedle Stathama také není vůbec špatný. Ve snímku vystupují Scott Eastwood, Josh Hartnett, Holt McCallany, Deobia Oparei nebo Post Malone.

Podklady a foto: MGM

Galerie: 3

Rozhněvaný muž: Jason Statham je mašina na pomstu v nové akci Guye Ritchieho | Fandíme filmu Rozhněvaný muž: Jason Statham je mašina na pomstu v nové akci Guye Ritchieho | Fandíme filmu Rozhněvaný muž: Jason Statham je mašina na pomstu v nové akci Guye Ritchieho | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest