Spider-Man: No Way Home: Natáčení v masivních kulisách je dokončeno

Spider-Man: No Way Home: Natáčení v masivních kulisách je dokončeno | Fandíme filmu
Marvel Studios
Třetí film se Spider-Manem uzavřel hlavní část natáčení. Podívejte se na velikost kulis a jsou tu další důkazy o účasti dalších Spider-Manů.

A je to přátelé. Další marvelovka, Spider-Man: No Way Home, má dotočeno. Nedočkali jsme se zatím žádného grandiózního oznámení, nicméně řada členů štábu a hereckého ansámblu postupně během víkendu na sociálních sítích sdílela rozlučkové příspěvky a to včetně Toma Hollanda (Spider-Man) a Tonyho Revoloriho (Flash Thompson). Natáčení začalo 14. října (hlavní štáb startoval 25. října) a skončilo 26. března. Točilo se v newyorských exteriérech a v americké Atlantě, kde mají Marvel Studios jednu ze svých hlavních základen. Točilo se na reálných lokacích i v ateliérech.

A ty ateliéry nebyly jen tak ledajaké. Na pozemcích Trilith Studios, kde se Spider-Man: No Way Home natáčí, vyrostla obří exteriérová stavba, která z venku vypadá jak fotbalové hřiště. Na přiložených fotkách a videích ze sociálních sítí může vidět obří rozměry a všudypřítomné modré pozadí, které bude v postprodukci nahrazeno digitálními triky. O tom, co se na místě točilo, máme zatím jen kusé informace, protože vše podléhá přísnému embargu. Proslýchá se, že minimálně část plochy zabírala neworská ulice, je tedy docela klidně možné, že si filmaři pro své potřeby opět nechali postavit celý kus města, podobně jako při natáčení Infinity War.

Obří set koresponduje s nedávným vyjádřením Toma Hollanda pro Skip or Watch, podle něhož bylo natáčení velice náročné a byl to zatím nejsložitější Spider-Man, jakého točil. To je naprosto pochopitelné, vzhledem k rozsahu, jaký by snímek měl mít. Oficiálně stále ještě nic nebylo potvrzeno, ale víme, že ve filmu vystoupí Doctor Strange a záporáci ze starších Spider-Manových filmů, jako Electro nebo Doctor Octopus. To nasvědčuje tomu, že se snímek nějakým způsobem dotkne paralelních dimenzí. Odtud by podle šuškandy měli do současného příběhu dorazit také Spider-Mani ze starších filmů.

I tady platí, že oficiální oznámení o návratu Andrew Garfielda a Tobeyho Maguira jsme stále ještě nedostali. Avšak objevily se nové indicie, které minimálně Garfieldovu účast znovu potvrzují. Na place byl přítomný Garieldův dublér William Spencer, jak ukazují příspěvky ze sociálních sítí. Jeho se snad dokonce podařilo zachytit i v kostýmu, jak ukazuje níže přiložená rozmazaná fotka. (EDIT: fotka s rozmazaným mužem v kostýmu Pavoučího muže s filmem Spider-Man: No Way Home nesouvisí).

A to je pro tuhle chvíli k závěru Spider-Manova natáčení vše. Můžeme jen doufat, že někdy v dohledné době k úspěšnému ukončení jedné etapy připraví pro fanoušky nějaký zajímavý oficiální materiál.

Třetí Spider-Man má dorazit do kin 16.12. 2021. V hlavních rolích Tom Holland, Zendaya, Marisa Tomei, Benedict Cumberbatch, Jamie Foxx, Alfred Molina, Jacob Batalon, Tony Revolori, Tobey Maguire a Andrew Garfield. Režíruje Jon Watts.

Titulní foto je ilustrační: Spider-Man Homecoming (Marvel Studios)

Zdroje: Skip or Watch, Tom Holland, Greg Townley & Luke Scott, George Cottle, Tony Revolori, Jordan Foster,

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu